Seksualioji „Pinup Girls” Viktorija – „Auksinio proto” finale

  • Teksto dydis:

Gražuolė mėlynakė blondinė – seksualių merginų grupės „Pinup Girls” narė Viktorija Sutkutė kaip lygi su lygiais susikaus populiariausio ir žiūrimiausio LRT intelektinio žaidimo „Auksinis protas” finale.

Kaip Viktorija pateko tarp protingiausiųjų – ketvirtojo „Auksinio proto” finalo šešeto? Ši nuostabi Pelenės istorija įvyko per Naujuosius metus, šventinio žaidimo „Auksinis protas” vakarą. Viktorija nugalėjo kolegas muzikantus ir prie finišo linijos stojo kartu su žaviąja Katažina Zvonkuviene. Ir kas sako, kad blondinės kvailesnės už brunetes? Viktorijai sėkmę lėmė ne tik jos vardas, reiškiantis pergalę, bet ir pasitikėjimas savimi, drąsa bei žinios.

Tačiau šįkart atvykusi į LRT studiją Viktorija sunerimo – finale jos laukia ne linksmuoliai kolegos muzikantai, o gudrūs, protingi ir netgi grėsmingi konkurentai. Tai 23 metų studentė Urtė Builytė ir 28 metų analitikė Erika Kabečiūtė iš Vilniaus, 26 metų kaunietis verslininkas Artūras Kavaliauskas, 28 metų vilnietis finansų specialistas Valdas Petrauskas bei 48 metų paštininkas Remigijus Surgaitis iš Kauno.

„Būtų gerai, kad iškart neiškrisčiau, – prieš filmavimą guodėsi Viktorija. – Man patinka šis žaidimas, norėčiau ilgiau pažaisti. Tačiau jei suklysiu, žinau, kad mane išmes pačią pirmą”, – juokėsi atlikėja.

Ir negalima sakyti, kad Viktorijai ponia Fortūna nesišypso – jai tikrai sekasi žaisti „Auksiniame prote”. Mergina nedvejodama paspaudžia teisingus atsakymus, stebindama ir komandos kolegas, ir žaidimo vedėjus Arūną Valinską bei Andrių Tapiną. Ar pasiseks Viktorijai neiškristi iš žaidimo iki pat finalinio etapo?

Jei laimėtų pagrindinį „Auksinio proto” prizą – kelionę aplink pasaulį, Viktorija nedvejodama rinktųsi būtinai aplankyti JAV.

Viktorijos kolegos – ketvirtojo finalo dalyviai Erika Kabečiūtė ir Remigijus Surgaitis mielai aplankytų Argentiną. Valdas Petrauskas taip pat rinktųsi Pietų Ameriką – jis svajoja nuskristi į Ekvadorą. Artūro Kavaliausko svajonių šalis – viena populiariausių tarp visų finalų dalyvių – tai Naujoji Zelandija.

Kuris iš dalyvių šįkart pateks į „Auksinio proto” superfinalą? Kam lemta bus apskristi pasaulį, pamatyti savo svajonių šalį? Įdomi, intriguojama, žaisminga ir elegantiška protų kova laukia šį trečiadienį 21.30 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių