Septinto vaiko laukiantis mafijos tėvas tikisi pagerinti Europos rekordą

  • Teksto dydis:

Nors buvęs mafijos tėvas Vidas Antonovas tituluojamas vyriausiuoju tėvu Lietuvoje, iki šiol jo rekordas buvo bevertis. 75-erių Antonovas buvo vadinamas apsišaukėliu, nes Lietuvos rekordų knygoje jo... nebuvo. Kodėl? Gal V.Antonovas bijojo patvirtinti savo tėvystę? O gal to dėl kokių nors priežasčių vengė 40 metų jaunesnė jo žmona Rima?

„KK2 Penktadienis“ nusprendė kartą ir visiems laikams atskleisti tiesą. Į „KK2 Penktadienį“  Rima ir Vidas Antonovai atvyko su itin džiugiomis naujienomis. Jie visai Lietuvai norėjo paskelbti, kad Rima vėl nėščia. O tai reiškia, kad Antonovas ištesėjo savo pažadą (pavasarį visai Lietuvai paskelbė, kad  planuoja tapti vyriausiuoju tėčiu Europoje). Tačiau  V.Antonovas pripažino ir tai, kad jo tėvystės rekordas dar neregistruotas net Lietuvoje.  Iš pašalpų gyvenantys 6 vaikų tėvai guodėsi, kad tėvystės rekordui būtinai reikalingas 700 litų kainuojantis DNR testas, o tokių pinigų jie neturi. Tačiau ar V. Ir R. Antonovai sakė tiesą?

„KK2 Penktadienio“ vedėjai pasiūlė čia pat, studijoje, atlikti DNR testą.  Prie sienos priremti Antonovai neturėjo kur dėtis, tai gi į Angliją iškeliavo jų DNR mėginiai.

„KK2 Penktadienio“ komanda atsakymus gavo tik vakar...  Kokie jie? Ar Antonovas tikrai yra vyriausias tėvas Lietuvoje? Ar jo rekordas bus įrašytas į mūsų rekordų knygą? DNR tyrimas ir intriguojantys rezultatai jau šį penktadienio vakarą 19.30 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

absurdas

absurdas portretas
jeigu pvz. vienas Kauno savivaldybės skyriaus vedėjas su žmona dorais žmonėmis išaugino savo šešis vaikus (vienas net NATO sistemoje aukštas pareigas užima), tai jo šeimai nei televizija, nei laikraščiai daug dėmesio neskiria. O čia banditas, kurio sąžinę slegia daugybės žmnonių skausmas, gauna nemokamai reklaminius plotus ir laiką laidose. Paskui dainuoja dainas (pasirodo, tai - lopšinė jo vaikams) apie chrizantemomis nekvepiantį š. ir nukarusį b. Įsivaizduoju, kad visuomenei nieko nedavusi šeimyną gyvena iš visuomenės sudėtų pašalpų, o mainais, padedama visokių bartkų ir kitokių neva ž-urnalistų, debilina tą visuomenę, kiek tik išgali. Kas sustabdys tą absurdo srautą viešoje erdvėje?

chi chi

chi chi portretas
Ateities Lietuva.Pats geriausias kontingentas esamai valdžiai

Plebanus+

Plebanus+ portretas
Tavoji žmona kaip vyno medis derlingas, apie namu židinį suksis.vaikai, kaip jaunos alyvų šakeles, susės aplink stalą.Sako psalmistas.gausi šeima,Dievo dovana, sėkmės auklėjant vaikus.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių