Seriale „Šviesoforas“ – būrys garsenybių

  • Teksto dydis:

Antrasis TV3 serialo „Šviesoforas“ sezonas žiūrovus džiugina ne tik nuotaikingomis situacijomis, bet ir pasirodančiais naujais veidais: žiūrovų pamiltiems pagrindiniams serialo veikėjams retkarčiais kompaniją palaiko epizodiniams vaidmenims nusifilmavusios kviestinės žvaigždės.

Aktorystės duonos paragavusios garsenybės – atvirai apie iššūkius ir įspūdžius filmavimo aikštelėje.

Serialas pasakoja apie trijų vyrų draugystę ir jų santykius su moterimis. Vienas jų įkūnijo epizodiniams vaidmenims nusifilmavusios kviestinės žvaigždės: Ineta Stasiulytė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Viktorija Šaulytė, Agneta Kleizienė, Larisa Kalpokaitė, Vytautas Medineckas-Ironvytas, Vitalijus Cololo, Jonas Braškys, Rolandas Boravskis ir kiti.

„Epizodiniai žinomų žmonių atliekami vaidmenys serialuose ar kino filmuose – populiari praktika. Tai ne tik pasitarnauja viešiesiems ryšiams, bet ir pagyvina pačius projektus, atneša į juos naujų vėjų ir nuotaikų“, – pasakojo serialą kuriančios „Videometros“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė.

Seriale gundančią masažo salono savininkę suvaidinusi aktorė I. Stasiulytė dažnai įkūnija flirtuojančias koketes, kas moteriai jau tapo įprasta. „Juk ar buhaltere dirbti kiekvieną dieną yra iššūkis? Visi pagal savo profesiją ir dirba“, – atviravo I. Stasiulytė.

Ineta Stasiulytė/TV3 arch. nuotr.

Aktorė džiaugiasi, kad dėl dažnai provokuojančių, seksualių vaidmenų jos mylimasis priekaištų neturi. „Jo irgi toks darbas – kiekvieną dieną šoka su skirtingomis moterimis, kur yra kūniškas lietimasis. Matyt, dėl to abu labai gerai viską suprantam“, – šypsojosi I. Stasiulytė.

Dažnai televizijos projektuose dalyvaujanti O. Pikul-Jasaitienė džiaugėsi sulaukusi pasiūlymo nusifilmuoti ir seriale „Šviesoforas“. „Filmavimo aikštelėje buvo tikrai šilta ir smagi atmosfera. Mintyse net šyptelėjau, jog būtų įdomu pamatyti ir kitas jų darbo vietas, istorijas! Dabar šį serialą žiūrėti dar įdomiau, nes pačiai teko garbė suvaidinti“, – kalbėjo garsi moteris.

Oksana Pikul-Jasaitienė/TV3 arch.nuotr.

Progą įkūnyti epizodinį vaidmenį gavo ir žinoma stilistė V. Šaulytė. Žinoma mergina pasakojo, kad nors tai ir nebuvo jos pirmas kartas filmavimo aikštelėje, būtent šis – įsimintiniausias – ji atliko padavėjos Ritos vaidmenį. „Kažkada stojau į aktorinį, tačiau pritrūkus vieno turo kitąmet nebandžiau. Kiekvieną kartą gavusi kokį nors mini vaidmenį, džiūgauju kaip pirmą kartą. Gal tai rodo, kad vis dėlto reiktų tęsti planus su aktoriniu“, – juokėsi V. Šaulytė.

Viktorija Šaulytė/TV3 arch.nuotr.

Dar viena charizmatiška moteris pasirodžiusi seriale – Lino Kleizos žmona Agneta. Moteriai teko užduotis suvaidinti pačią save. „Kažkada mokykloje man pranašavo aktorės karjerą. Bet dabar suprantu, kad neturėčiau tam visų reikiamų savybių. Šio amato tikrai reikia mokytis“, – paragavusi aktorystės duonos sakė A. Kleizienė.

Agneta Kleizienė/TV3 arch. nuotr.

Antrasis komiško serialo sezonas ir toliau pasakoja apie trijų draugų – Edvino, Alberto ir Raimondo – draugystę, tarpusavio santykius ir santykius su moterimis. Tai trijų neišskiriamų draugų istorija, o jų asmeniniai gyvenimai primena šviečiančius šviesoforo signalus. Serialo herojai – labai skirtingų charakterių, tačiau juos sieja draugystė ir nuoširdi meilė moterims. Pagrindinius serialo herojus ir toliau įkūnija aktoriai Nerijus Gadliauskas, Povilas Laurinkus ir Rokas Petrauskas, kuriems kompaniją palaiko žavios aktorės – Aušra Štukytė ir Dalia Morozovaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip taip

Taip taip portretas
Pikul .Kur jos tik nėra.Jau net bloga,jei ne vienoj vietoj tai kitoj ir ištisai šmėžauja akyse

888

888 portretas
Maciau istrauka internete . Nu vapse briedas . Nu tokio Šudo seniai nemaciau !!! As manau kad tokia laida reikia Psichiatrinej rodyt

Linksmuolė

Linksmuolė portretas
Oi tai tai. Vai tai tai. Tai bent.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių