Serialo „Šviesoforas“ kūrėjai parodė, kaip filmuojamos sekso scenos

  • Teksto dydis:

Turbūt ne vienam televizijos žiūrovui smalsu pažvelgti į serialų filmavimo užkulisius ir pamatyti kaip gimsta rezultatas, kuris pasiekia ekranus. O ar kada nors pagalvojote, kaip vyksta pačių pikantiškiausių – sekso scenų – filmavimas? Naujo komiško TV3 serialo „Šviesoforas“ kūrėjai paviešino kadrus, kuriuose užfiksuota viena iš tokių scenų.

Tokios intymios ir atviros scenos seriale tenka tikrą lovelasą įkūnijančiam teatro ir televizijos aktoriui, grupės „Neteisėtai padaryti“ nariui Rokui Petrauskui. Paviešintame intriguojančiame vaizdo siužete aktorius turi imituoti sekso sceną. Serialo serijose Rokui tą tenka daryti itin dažnai.

Tačiau tuo metu, kai R. Petrauskas turi vykdyti režisieriaus nurodymus, filmavimo aikštelėje pasigirsta juokas, o kamera parodo visus užkulisius ir už kadro dirbančius žmones: aktorių supo operatoriai, aplink aktorių buvo sudėta visa filmavimui skirta technika, o šalia Roko net nebuvo jokios merginos.

 

R. Petrauskas tikina, kad ši scena buvo tikras iššūkis, mat filmavimo aikštelėje nuolat skambėjo juokas. „Ši scena buvo labai juokinga. Joje reikėjo suvaidinti itin karštą meilės sceną. Kamera buvo man palei veidą, o apačioje manęs gulėjo operatorius. Dar nepradėję filmuoti šnekėjome apie tai ir juokėmės, po to pradėjome repetuoti – juokėmės, dublių metu – juokėmės. Tad reikėjo ne kartą kartoti šią sceną“, – intymios scenos filmavimo užkulisius atskleidė aktorius.

Komiškai apie vyrų gyvenimą pasakojančio serialo komandoje R. Petrauskas atlieka vieną pagrindinių vaidmenų ir ekrane įkūnija nepataisomą viengungį. Jam visose gyvenimo situacijose dega žalia šviesoforo spalva. Mergišiaus, lovelaso ir laisvamanio personažą kuriantis aktorius tikina, jog intymios scenos jam nesukelia nepatogumų, tad jų imasi be jokio papildomo pasiruošimo.

„Aš neturiu didelių kompleksų tokioms scenoms ir jų imuosi taip pat kaip ir visų kitų. Aišku, viskas dar priklauso ir nuo partnerių, nes nesinori jų šokiruoti ar versti partnerės daryti kažko, kas jai nepatinka, o man tai dzin. Bet kad man keltų kažkokį nepatogumą tokios scenos? Tikrai ne!“ – prisipažino R. Petrauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cool

cool portretas
nu ir kaip
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių