Sezzy atvėrė savo šeimos namų duris

  • Teksto dydis:

Temperamentingasis muzikantas Sezzy arba Sezeras Saylikas yra tikras gyvsidabris – jo pilna visur: neseniai šokinėjo nuo bokštų ir tramplinų TV3 projekte „Šuolis“, dalino interviu ne vienai televizijos laidai, kaip kviestinis svečias pasirodė projekte „Chorų karai“. Šiuo metu didžėjus kuria naują albumą. Daugelis mano, kad Sezzy gyvenimas – tik nesuskaičiuojami vakarėliai ir pasirodymai. Tačiau jo artimieji žino: po vakarėlių liūto etikete slypi dėmesingas ir nuoširdus šeimos žmogus.

Jau septyniolika metų Lietuvoje gyvenantis Sezzy su savo žmona Agne augina du vaikus. Šį šeštadienį 9.00 val. TV3 laidos „Laikas keistis“ žiūrovams, jis atvers savo namų duris ir papasakos apie savo kasdienybę.

„Tik atsikėlęs einu sportuoti, vėliau leidžiu laiką su vaikais. Po pietų lakstau darbo reikalais, o vakarą vėl skiriu šeimai. Kūryba dažniausiai vyksta naktį“, – prisipažins žinomas vyras.

Sezzy pasakos, kad su žmona vos įėję į butą suprato, jog čia bus jų namai. Butas buvo jau visiškai įrengtas, todėl patiems nieko keisti nebereikėjo. Šeimos namai – itin jaukūs, čia vyrauja šviesios ir ramios spalvos: „Lietuvoje anksčiau visi manydavo, kad balta mašina – tai šaldytuvas, o baltos sienos – ligoninė. Tačiau man balta spalva patinka“.

Tiesa, mėgstamiausia Sezzy spalva – raudona: „Daug kas tai žino. Juk ir mano rūbai, ir avalynė, ir visa kita – raudoni, net vaikų kėdės raudonos. Automobilis, ir tas raudonas!“

Vienintelis kambarys, kurį įrengė pats Sezzy, yra jo darbo kambarys. Tiesa, gimus sūneliui Oskarui, šia erdve teko pasidalinti: „Iki Oskaro gimimo čia buvo tik mano studija, o dabar pusę erdvės atidaviau jam“.

Sezzy TV3 žiūrovams ne tik parodys savo namus, bet ir atskleis, kaip gimsta jo muzika bei sugros keletą dainų iš savo būsimo albumo „Sleep is for rich“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių