Šiemet „Roko simfonija ant ledo“ sieks Gineso rekordo

  • Teksto dydis:

Pasaulio ir Europos čempionatų prizininkai Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko gruodžio mėnesį Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje pristatys savo antrąją ledo šou „Roko simfonija ant ledo“ dalį.

Šiemet į Lietuvą atvyks geriausi pasaulio čiuožėjai, kurie pristatys savo roko baladžių interpretacijas dainuojant Lietuvos atlikėjams ir akompanuojant simfoniniam orkestrui. Be to, pirmą kartą šio šou istorijoje bus siekiama Gineso rekordo.

„Taip jau susiklostė, kad šiemet šou metu mes sieksime Gineso rekordo. Tikimės, kad visi žiūrovai taps naujo pasaulio rekordo liudininkais. Rekordo sieksiu ne aš su Margarita, bet vienas iš šou dalyvių – Dmitrijus Nazarovas, kuris yra parkūro meistras, ypatingus gimnastikos triukus ant ledo atliekantis virtuozas. Koks tai bus rekordas, norėčiau palikti paslaptyje, bet labai tikimės palaikymo iš mūsų žiūrovų ir viliamės, kad su jų pagalba sugebėsime pasiekti ne tik naują pasaulio rekordą, bet ir perrašyti mūsų ledo šou istoriją“, – teigia P. Vanagas.

„Mes prašysime ypatingo žiūrovų palaikymo, nes iš tikrųjų labai daug kas priklausys būtent nuo jų“, – sako M. Drobiazko.

P. Vanago ir M. Drobiazko ledo šou gyvuoja jau 17 metų, tačiau dailiojo čiuožimo pora nenustoja kasmet stebinti naujais šou sprendimais, žiūrovams pateikdami vis naujų staigmenų ir ant ledo suburdami profesionalus iš viso pasaulio.

Šiemet Lietuvos žiūrovai galės išvysti olimpinių, dukart pasaulio ir penkiskart Europos čempionų Tatjanos Totmianinos ir Maksimo Marinino, pasaulio profesionalų čempionų Jelenos Leonovos ir Andrejaus Chvalko, Europos čempiono čeko Tomašo Vernerio bei Gruzijos čempiono Vakhtango Murvanidzės pasirodymus. Į Lietuvą taip pat atvyks savo ypatingais triukais garsėjanti pora Elena Jovanovič ir Nodari Maisuradzė, Rusijos čempionas Jevgenijus Kuznecovas, prestižinių ledo šou solistai iš Anglijos Fiona Zaldua ir Dima Suchanovas bei Lietuvos čempionai Alison Reed ir Saulius Ambrulevičius. Pirmą kartą Lietuvoje viešės ir daugkartinis Italijos čempionas Ivanas Righinis bei akrobatinio čiuožimo meistras Dmitrijus Nazarovas. Abu dailiojo čiuožimo meistrai Lietuvos žiūrovams ruošia ypatingą staigmeną.

„Iš pradžių mes galvojome apie naują šou tematiką, bet po to supratome, kad gerų roko kūrinių yra tiek daug, jog mes dar galime daug metų šokti pagal roko balades ir vis tiek ne viskas bus išdainuota bei sušokta. Šiais metais čiuožėjai pristatys visiškai naujas programas, nebus nė vieno šokio iš praeitų metų. Lieka tik pavadinimas „Roko simfonija ant ledo“, o turinys bus visiškai naujas, pilnas didžiulių netikėtumų ir ankstesniais metais dar nenaudotų sumanymų“, – sako P. Vanagas.

Netikėtumų ir tikrų jausmų pripildytas naujas P. Vanago ir M. Drobiazko ledo šou „Roko simfonija ant ledo“ įvyks gruodžio 11 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 13 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių