Socialinių tinklų žvaigždės I. Lelio karjeroje – naujas posūkis

  • Teksto dydis:

Vos paskelbus žinią, kad muzikinis projektas „Lietuvos balsas“ šeštajam sezonui skelbia naujo reporterio atranką, savo sėkmę televizijoje suskubo išbandyti ir visiems jau gerai žinomi šou pasaulio veidai.

Šią savaitę baigėsi pirmasis atrankos etapas, tad ELITAZ prodiuseriai atrinko tinkamiausius kandidatus ir pakvietė į antrą atrankos turą.  Kandidatai pasirodys penktojo projekto sezono nugalėtojos Monikos Marijos ture, kuris prasidės jau kovo mėnesį. Būtent ten atrankos dalyviai turės galimybę įrodyti, kad yra verti užimti reporterio vietą naujame projekto sezone.

Keturi daugiausiai internautų ir profesionalų komisijos simpatijų surinkę dalyviai susikaus finalinėje atrankoje balandžio 2 dieną, Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančiame Monikos Marijos turo koncerte, kurį tiesiogiai transliuos LNK televizija. Tiesioginio balsavimo metu žiūrovai ir komisija nulems, kam atiteks „Lietuvos balso“ reporterio kontraktas.

Pirmąjį atrankų etapą lengvai įveikė ZIP FM radijuje dirbantis Ignas Lelys. Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turinčiam Ignui veiklos tikrai pakanka – jis ne tik dirba radijo stotyje, bet ir kartu su kolegomis „Radistais“ organizuoja įvairius renginius, inicijuoja projektus, socialines iniciatyvas, dirba su žinomais prekių ženklais, užsiima, kaip pats sako, visomis įmanomomis sporto rūšimis, o tūkstantinę sekėjų armiją kasdien džiugina įvairaus pobūdžio turiniu iš savo gyvenimo. Tačiau norą tapti projekto reporteriu, Ignas įvardina dideliu šuoliu jo karjeroje.

„Lietuvos balsas“ – labai stiprus projektas,  tiek dalyviais, tiek mokytojais. Pats praėjusį sezoną stebėjau su nekantrumu laukdamas vis kitos serijos.  Žiūrėdamas, kaip dirba Agnė, galvojau, kaip būtų smagu būti jos vietoje“, – apie šansą dalyvauti atrankoje sako Ignas.

Televizijos kameros vaikinui tikrai nėra naujiena, kaip ir darbas su ryškiausiomis šou pasaulio žvaigždėmis. Per trejus darbo metus radijuje, Ignas spėjo pažinti didžiąją dalį šou pasaulio veidų, tad kalbinti juos tiesioginiame eteryje jam būtų paprasta. Būtent tai Ignas įvardina, kaip vieną iš savo pranašumų prieš kitus kandidatus.

„Aš esu labai laisvas, esu bendravęs su mokytojais, gal pažinosiu ir dalyvius, o jie mane, tad jiems bus lengviau su manimi bendrauti. Būsiu tikras jų draugas,“ – teigia I. Lelys, patikinantis, kad atsidūręs reporterio vietoje, tikrai atskleistų visus įdomiausius projekto užkulisius, ko geriau už jį nepadarytų nei vienas dalyvis.

Pirmąjį atrankų etapą jau praėjęs Ignas, pasirodys pirmajame Monikos Marijos turo koncerte kovo 6 dieną Marijampolėje. Kaip Ignui seksis įsikūnyti į „Lietuvos Balso“ reporterio rolę visi norintys galės gyvai stebėti „Lietuvos balso“ „Facebook“ paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių