Šokėjos S. Kniazevičiūtės džiaugsmai: leliukui jau renkame vardą

  • Teksto dydis:

Pirmagimio besilaukianti tituluota šokėja, televizijos projektų dalyvė Sandra Kniazevičiūtė džiaugiasi – vasaros pradžioje ji turėtų susilaukti dukrelės.

„Leliukas vis slėpėsi nuo mūsų, bet per paskutinį vizitą pas mane prižiūrinčią gydytoją buvau patikinta – gims mergytė!“, – emocijų neslėpė būsima mama.

Ji jau spėjo sugalvoti ir kelis patinkančių vardų variantus, nors, kaip ir daugelis laukiančiųjų mažojo stebuklo, sprendimą ketina priimti tik tuomet, kai įvyks didysis kūdikėlio ir tėvelių susitikimas.

Ypatingąją naujieną ji sužinojo prieš mėgstamų nišinių kvepalų pristatymą naujojoje „Douglas“ parduotuvėje, įsikūrusioje „Megos“ prekybos centre.

„Dabar suprantu, kodėl vis labiau noriu puoštis ir atrodyti graži. Matyt, mergytė jau pilvelyje būdama man praneša – „Mama, moterys turi būti pasitempusios bet kokiu atveju!“, – su šypsena kalbėjo S. Kniazevičiūtė.

Ji tvirtino pastaruoju metu negalinti praeiti pro parduotuvėse išdėliotas braškes. Šių uogų šokėja bent kelis kartus per savaitę nusiperka ir turguje. „Suprantu, kad dar ne braškių sezonas, bet nieko sau padaryti negaliu...“, – sakė S. Kniazevičiūtė.

Ji vis dažniau pasikvėpina ir savo mėgstamais saldžiais gėlių aromatais. „Tai, kad aš kvepalų maniakė, turbūt jau žino daugelis, bet pirmojoje nėštumo pusėje net pažiūrėti į dievinamų kvapų buteliukus negalėdavau. Uoslė toleruodavo tik citrusinių vaisių aromatus. Tačiau dabar vėl viskas taip, kaip buvo – „sunkioji artilerija“ tampa mano kasdienybe“, – apie vertinamus sodrius, žiedais dvelkiančius parfumerių darbus sakė būsima mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių