Šokiruojanti šeimos istorija: moteris gėrė, vyras savo daikčiuką rodė praeiviams

  • Teksto dydis:

Šio antradienio popietę LNK laidoje „Yra kaip yra“ šokiruojanti istorija – moteris atskleis, ką jai teko patirti gyvenant su keistų pomėgių vyru. Tačiau laidoje pasirodęs pats vyras sakys, kad moteris pati užsivesdavo, kai jis nešiodavo jos apatinius.

Laidos herojei Laurai – 27 metai, šiuo metu ji gyvena Rokiškyje. Moters gyvenimas nebuvo lengvas, ji pati sako, kad gana anksti užsinorėjo šeimos, tad būdama vos penkiolikos – pastojo, pagimdė sūnų ir su vaiko tėvu gyveno pas savo mamą.

Lauros santykiai su draugu nebuvo geri, tad ji po gimdymo, būdama šešiolikos, susipažino su Olegu, kuris buvo iš kito miesto. Merginai patiko žinučių tekstai, pokalbiai telefonu. Po mėnesio vaikinas ir mergina nutarė susitikti, o po kurio laiko nieko nesakiusi mamai tiesiog ėmė ir išvažiavo pas savo naująjį draugą Olegą, kuris tuo metu gyveno su savo tėvu.

Po kurio laiko moteris pastebėjo namuose svetimų apatinių kelnaičių, todėl iškart kilo mintis, kad draugas neištikimas, tačiau vėliau ji pastebėjo, kad Olegas nešioja moteriškas apatines kelnaites. Paklaustas, kodėl taip elgiasi, atsakė, kad jam taip patogiau.

Laurai įsidarbinus, bendradarbės pradėjo klausinėti, kodėl ji gyvena su tokiu vyru. Iš kitų moterų Laura sužino, kad jis – nenormalus, linkęs į seksualinį iškrypimą, mėgsta rodyti lytinį organą viešai. Taip pat moterys Laurai sakė, kad jis vos neišprievartavo mažos mergaites. Namuose moteriai pradėjus aiškintis, ar tai tiesa, vyras ją sumušė, o kadangi moteris buvo nėščia, dėl to vaikelis gimė per anksti, nesveikas, o po kurio laiko mirė.

Moteris pradėjo gerti bei nuo Olego pastojo dar kartą, o vyras vis agresyviau demonstravo savo lytinį iškrypimą, užsidarydavo tualete su įvairiais žurnalais, nepaisant to, kad namuose būdavo ir tėvas, būdavo, kad išeidavo į balkoną, užsilipdavo ant kėdės ir rodydavo savo lytinį organą praeinančioms moterims.

Dėl pinigų trūkumo Laura buvo priversta vogti, su Olegu eidavo švarinti pensininkų butų. Už tai moteris buvo nuteista.

Sėdėdama kalėjime Laura susipažino su dar vienu vyru, su kuriuo jau penkerius metus gyvena ir jaučiasi laiminga. Šeima augina Lauros ir Olego bei vieną bendrą vaiką. Olegas iki šiandien baugina ir grasina Laurai, rašinėja įvairaus pobūdžio SMS žinutes. Vyro teroro neišvengė ir Lauros mama, kuriai Olegas nusiuntė ir savo lytinio organo nuotrauką.

Po šokiruojančio pasakojimo laidoje pasirodė ir pats Olegas. Visą laidą žiūrėkite šio antradienio popietę 17 val. 15 min. laidoje „Yra kaip yra“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių