Šokiruota O. Pikul-Jasaitienė prašo pagalbos

Krepšininko Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė buvo šokiruota, kai Vilniuje du jauni girti vyrai užpuolė jos brolį ir šunį. Po išgamų išpuolio šuneliui buvo skubiai atlikta operacija, tačiau vargšas gyvūnas gali nematyti viena akimi.

"Mieli draugai, padėkite prašau! Vakar (sekmadienį – aut. past.) 12 valandą vakaro Vilniuje, netoli Šilo stotelės Antakalnyje, du jauni girti vyrai užpuolė mano brolį su šuniu. Jiems užkliuvo šuns veislė. Vienas pribėgo, trenkė buteliu per galvą šuniui ir pabėgo!!! Perkirto akelę, galvą. Teko ilgai operuoti! Šuo gali nematyti viena akele. Šuo absoliučiai neagresyvus, visų draugas, jaunas, niekada gyvenime net kitam šuniukui nėra įkandęs!!! Ar galite atsiliepti mačiusieji įvykį? Galbūt atsiras, kas atpažintų vyriškius? Vienas buvo aukštas, kitas – mažiukas, šviesus, rodos, su dredais! Jauni ir labai girti! Atsilyginsim už informaciją! Atsiprašau, bet net nekyla rašyti, kad tai – žmonės, tai – išgamos, žvėrys! Tokius reikia rasti ir nubausti!"

Šis Oksanos laiškas socialiniame tinkle sukėlė didelį ažiotažą ir sulaukė pusantro tūkstančio komentarų.

Dauguma pasisakiusiųjų siūlė antžmogius linčiuoti, pakarti ir nerinkdami žodžių drėbė tai, ką galvojo. Ir net švelnesnių komentarų autoriai, užjausdami nelaimingą gyvūną, išgamoms negailėjo piktų žodžių: "Aš jus puikiai suprantu, nes prieš porą mėnesių mano katinas buvo nuspirtas. Smūgio būta tokio stipraus, kad net šlaunikaulį sutrupino. Taigi, jus tikrai užjaučiu ir suprantu. Tegul greičiau sveiksta. O tie, kurie nuskriaudė šį nekaltą šuniuką, manau, vis tiek sulauks atpildo."; "Kažkas šlykščiai nesveiko... Tokius žmogystas man net liežuvis neapsiverčia vadinti žmonėmis. Vargšas gyvūnas."; "Kodėl žmonės tokie žiaurūs?!"; "Neturiu žodžių, kodėl žmonės turi tiek agresijos būtent gyvūnams? Be galo gaila šunelio. Gerai, kad nors gyvas liko."; "Pakart ant kilpos tokius žmones."; "Baisu, kaip taip galima! Kada nors ir patys nukentės. Graudu, kaip taip galima elgtis su gyvūnais. Tokie žmonės ieško bėdos. Begėdžiai. Užuojauta, Oksana."; "Pagauti ir užmigdyti, o jų organus paaukoti tiems, kuriems reikia. Tokių atmatų visuomenei nereikia."; "Na, žmonėmis jų pavadinti negalima, jie su bet kuo taip pasielgs. Tokiems reikia nukirsti galūnes, kad daugiau nekilnotų jų, gaila, kad "šūdinam" amžiuje gyvenam. Dabar auga ši monstrų tauta. "Ačiū valstybei""; "Šiais laikais žmonėms antsnukius reikia dėti, bet ne šunims!!!"; "Manau reikėtų gražinti senas bausmes, kaip kadaise, kai už smulkius nusikaltimus kirsdavo pirštą, už sunkius – rankos plaštaką. Po tokios bausmės jie būtų matomi ir atskiriami, praeitų noras žaloti!!!"; "Labai gaila. Kuo labiau pažįsti žmones, tuo labiau myli gyvūnus! Sveikatos ir stiprybės. Labai norėčiau, kad bumerangas grįžtų visa galia skriaudikams."; "Tiek kančių per kvailas žmogystas, nešiojančias kelnes ir manančias, kad jie "super". Tikėkimės, šitam gražučiui viskas bus gerai. O jei kas pagausit tuos kiaulasnukius, būkit malonūs, gerai spirkit į užpakalius. Skolinga neliksiu."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ofelija

Ofelija portretas
Jau 7 metai turiu kovinį šuniuką.Jis niekam mėra įkandęs-žaidžia su katėmis,kitais šunimis.Gal todėl,kad niekados nepatyręs agresijos nežino žodžio ,,fas''... o ką daro tokie ižgamos juos skriausdami...gali jis dabar jau ir būti piktas,nes aplink skriaudikai-kiekvieną akimirką privalo būti pasiruošęs netikėtumams. taip pasielgtų su mano šunimi,neduok Dieve, sužinočiau- taip galvą atidaužyčiau,kad ne tik apaktų,bet ir apkurstų...lazda turi 2 galus-tikėkimės-atsisuks.Laikykis šuneli,stiprybės tau.sveik greičiau...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių