Specialiai serialui grupė „Makchu pikchu“ sukūrė romantišką dainą

  • Teksto dydis:

Sparčiai populiarėjanti charizmatiškų vaikinų grupė „Makchu Pikchu“ džiugins ne tik savo besiplečiantį klausytojų ratą, bet ir naujojo LRT serialo „Meilė kaip mėnulis“ žiūrovus specialiai jam sukurta daina. Muzikinis kūrinys jau pasiekė šalies radijo stočių eterius, o naujajame seriale jis skambės kiekvienos serijos pabaigoje.

„Smagu, kad kviečia, pateikia tokius pasiūlymas. Vadinasi, einame teisinga linkme“, – apie pasiūlymą sukurti dainą jau rugsėjo 8 d. LRT eteryje startuojančiam serialui „Meilė kaip mėnulis“ pasakoja „Makchu Pikchu“ vokalistas Imantas Reed.

Grupės nariai sako, jog sulaukę šio pasiūlymo ilgai nedvejojo: „Kvaila būtų praleisti tokią progą. Greitai buvo suorganizuotas susitikimas su prodiuseriu ir režisieriumi. Suderinom viską, dainos prašė iš tiesų greitai, bet net negalvojom – spėsim, nespėsim – iš karto puolėm į darbus“.

Serialą kuriančių kompanijų „Videometra“ ir „Singing fish“ pasirinkimas dėl „Makchu Pikchu“, panašu, bus tikrai sėkmingas. Svajinga, romantiška, puikiai serialo temą atspindinti daina Lietuvos radijo stočių eteryje sulaukia itin palankaus klausytojų vertinimo.

Dainos žodžius bei muziką sukūręs „Makchu Pikchu“ vokalistas I. Reed atskleidžia, jog dainą sukūrė ganėtinai greitai. „Mūzos apsilanko, kai pradedi dirbti, o ne svajingai lauki kažkokių kūrybinių nušvitimų“, – sako grupės lyderis.

Prie kūrybinio serialo muzikos proceso prisidėjo ne tik grupės vokalistas, bet ir grupės nariai Rytis Taraila (gitara), Gediminas Andriškevičius (bosinė gitara), Vytis Smolskas (klavišiniai), Vytis Vainilaitis (mušamieji) bei gerai žinomas ir savo srityje įsitvirtinęs Lietuvos muzikos prodiuseris Mindaugas Lapinskis.

Romantiškas ir nuotaikingas serialas „Meilė kaip mėnulis“ parodys televizijos užkulisius, kaip šlovė paveikia skirtingus žmones, kas atlaiko jos naštą, kas palūžta.

Naujajame seriale žiūrovai išvys Lietuvos teatro ir televizijos žvaigždes: Mykolą Vildžiūną, Dalių Mertiną, Justę Zinkevičiūtę, Kostą Smoriginą, Aleksą Kazanavičių, Nijolę Lepeškaitę ir daugybė kitų.  Serialo režisierius Kęstutis Jakštas.

Naujas lietuviškas serialas „Meilė kaip mėnulis“ – tik per LRT, nuo rugsėjo 8 dienos, 19:55 val. nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių