Studentas už 2000 litų bandė parduoti savo nekaltybę

  • Teksto dydis:

Visada budrus TV3 aktualijų infošou „VIRAL‘as“ šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val. ir vėl žiūrovus prikaustys prie ekranų. Specialus reportažas atskleis neįtikėtiną istoriją apie tai, kaip 22-jų metų alytiškis studentas žurnalistei mėgino parduoti savo nekaltybę.

Laidos žurnalistės dėmesį patraukė internetiniame aukcionų puslapyje šokiruojantis skelbimas (kalba netaisyta): „Man 22 metai, esu vaikinas ir noriu parduot savo nekaltybę. Skamba įdomiai. Bet vis dėlto man jau 22 metai. Merginų dėmesiu nesiskundžiu, bendravimas man ne problema, bet vis dar nekaltas. Nežinau, kur bėda, atrodo ir drąsus, ir visa kita. Bet nekaltybė mane šiek tiek stabdo. Tai man suteiktų daugiau pasitikėjimo savimi. Kaip žinia, aš studentas, o studentų gyvenimas ne toks ir lengvas, todėl kartu ir noriu ją pabandyt parduot.“

Negalėdama patikėti savo akimis, „VIRAL‘o“ žurnalistė ryžosi atlikti tyrimą, siekdama išsiaiškinti, ar šis skelbimas nėra pokštas ir ar jaunas vyras iš tiesų nusižengdamas įstatymams rengiasi parduoti savo nekaltybę.

Kaip paaiškėjo vėliau, vaikinas į tokią veiklą žiūrėjo itin rimtai, o sulaukęs pasiūlymo nelegaliu būdu užsidirbti 2000 litų, sutiko atvykti į Vilnių.

Vaikino laukė specialiai šiam susitikimui išnuomotas romantiškai papuoštas butas. Nors atvykęs vaikinas iš pažiūros atrodė kuklus, galiausiai įsidrąsino ir, bendraudamas su žurnaliste, ėmė atvirauti.

„Pradžiai gal paprasto sekso pakaks, o paskui vis tiek po biškį norisi viską išmėginti“, – atvirai dėstė studentas.

Kaip paaiškėjo, tokį nekaltybės praradimo būdą sugalvojęs studentas ateityje trokšta tapti... policijos pareigūnu. Rodos, reportažo herojus visai nesusimąstė, kad pardavinėdamas savo kūną jis nusižengia Lietuvos įstatymams.

Visą „VIRAL'o“ komandos žurnalistinį tyrimą, slapta filmuotą medžiagą ir studento trokštamą nelegalų sandorį TV3 žiūrovai išvys jau šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuvylė

nuvylė portretas
KD anonsas..........jau taip įprasta kasdieninės naujienos iš gėjų,atidavusių nekaltybę ir prisipažinusių,gyvenimo ,o čia kažkoks studentukas tradicinės orentacijos............
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių