Su pasauliu atsisveikino AC/DC narys M. Youngas

  • Teksto dydis:

Legendinės grupės AC/DC vienas įkūrėjų, gitaristas Malcolmas Youngas mirė sulaukęs 64 -erių. Šeštadienį žinomas vyras užgeso šeimos apsuptyje po kelerius metus trukusios kovos su demensija. 

Vyro liūdi ne tik visas pasaulis, grupės nariai, bet ir žmona Linda, vaikai Cara ir Rossas, įsūnis Joshas, trys anūkai bei sesuo su broliu.

Kaip rašoma oficialiai išplatintame pranešime, M.Youngas buvo ne tik muzikinio meistriškumo dainų autorius ir gitaristas, atlikėjas, prodiuseris, bet ir nuotykis, kuris įkvėpė daugelį žmonių. M.Youngas pasižymėjo perfekcionizmu, tad prieš tris metus susirgęs silpnaprotyste pasitraukė iš grupės veiklos. Jį grupėje pakeitė jo sūnėnas Stevie Youngas.

„Man, kaip broliui, sunku išreikšti žodžiais, ką jis man reiškė gyvenime; mūsų ryšys buvo unikalus ir labai ypatingas, – sakė Angusas Youngas. „Jis palieka didžiulį palikimą, kuris gyvuos amžinai. Malcolmai, puikiai padirbėjai,“ – pridūrė jis.

M. Youngas mirė praėjus mažiau nei mėnesiui po vyresniojo brolio George'o Youngo mirties.

Malcolmas sukūrė AC/DC 1973-aisiais kartu su broliu Angusu. Grupė yra išleidusi 17 studijinių albumų ir pardavusi per 200 milijonų įrašų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbeja

Gerbeja portretas
Kito tokio nebus... gaila,super grupe

minde

minde portretas
ilsekites ramybej roko dinozaurai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių