Sugrįžta žvaigždžių varžytuvės „Aš tikrai myliu Lietuvą“

  • Teksto dydis:

Unikalaus, pozityvaus, visai šeimai skirto projekto „Aš tikrai myliu Lietuvą“ premjera TV3 eteryje Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Vasario 16-ąją, sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo. Atsižvelgiant į puikius laidos reitingus, šimtus teigiamų atsiliepimų socialinėje žiniasklaidoje ir neblėstančias laidos dalyvių emocijas, „Aš tikrai myliu Lietuvą“ tampa savaitine laida. Jau nuo balandžio 2 dienos projektas bus rodomas ketvirtadieniais 19.30 val.

TNS LT duomenimis, premjerą matė net 24,6 proc. televizijos žiūrovų, kai artimiausio konkurento rodyta programa sulaukė vos 12,9 proc. žiūrovų dėmesio. Premjerinė „Aš tikrai myliu Lietuvą“ laida buvo dar įdomesnė finansiškai aktyviai, 15–49 metų amžiaus, auditorijai – net 29,3 proc., kone trigubai lenkdama artimiausią konkurentą (11,9 proc.) Prie ekranų premjerinė laida pritraukė daugiau nei 623 000 žiūrovų.

Žaidime Lietuvos įžymybės varžysis, kurio žinios apie gimtąjį kraštą išsamesnės, o tie, kuriems nesiseka sužibėti žiniomis, iš padėties suksis sąmoju, šmaikštumu ar ironija. „Aš tikrai myliu Lietuvą“ – geriausias ir kokybiškiausias pasirinkimas šeimai, nes laidoje galima ne tik sužinoti naujų dalykų iš savo krašto istorijos, o ir pasitikrinti jau turimas žinias bei smagiai papramogauti.

Žaidime kiekvieną ketvirtadienį varžysis dvi įžymybių komandos, o joms vadovaus charizmatiški kapitonai – Martynas Starkus ir Mindaugas Stasiulis. Ketvirtadienį Martyno komandoje sužibės kolega keliautojas Vytaras Radzevičius, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis ir dainininkė Augustė, o Mindaugas pergalės sieks su dainininkės Anželos, „Chorų karų“ generolo Edgaro Lubio bei laidų vedėjo ir „Simpsonų“ balso Džiugo Siaurusaičio pagalba.

„Aš tikrai myliu Lietuvą“ dalyviai patiria nemenką baimę – kaskart susitikusios komandos labiausiai bijos žaidimą... pralošti. Ketvirtadienį projekto vedėjas Marijus Mikutavičius pažadės, kad jei Martyno ir Vytaro komanda praloš, šiems beliks išvažiuoti iš Lietuvos ir ilgai keliauti po visą pasaulį. M. Stasiulis, išvydęs prizą – vilnones kojines, bus šmaikštus: „Pralošę gali turėti tik vieną pavadinimą, kuris labiausiai tinka prakiurusioms kojinėms, – lopai!“

Viena iš smagiausių ir labiausiai intriguojančių užduočių projekte – „Gimtadienio žaidimas“. Žaidėjai vienas kitam iš rankų į rankas perduoda dėžę, tačiau ją perduoti gali tik atsakę į vedėjo Marijono užduotą klausimą. Po kurio laiko iš dėžės ima rūkti dūmai, o galiausiai dėžė tiesiog... sprogsta rankose! To žaidėjo, kurio rankose dėžė sprogsta, komanda – pralaimėtoja.

Štai V. Rumšas, gavęs į rankas gimtadienio dėžę, bus ištiktas šoko – iš jaudulio pamirš viską, net kas parašė „Petrą Kurmelį“.

Jei norisi sužinoti kas yra „obivatelis“, jei smalsu, su kurios šalies kaimynais galite paplepėti pasirėmę ant tvoros Dieveniškėse, jei pasiilgote senų gerų lietuviškų šlagerių, o gal tiesiog pavargote nuo rūpesčių ar politinių ir ekonominių intrigų, – pats geriausias vaistas – projektas „Aš tikrai myliu Lietuvą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių