Susituokė garsioji „X Faktoriaus“ pora A. Adamovič ir Ž. Gečas

  • Teksto dydis:

Trečiadienį po pietų Vilniuje susituokė garsioji televizijos projekto „X Faktorius“ pora – 30 metų Anžela Adamovič ir penkeriais metais už ją jaunesnis Žygimantas Gečas.

Iš Baltarusijos kilusi grupės „Pop Ladies“ narė A. Adamovič sužadėtuvių žiedu pasipuošė lygiai prieš metus, todėl vestuvėms pasirinko ne savaitgalį, bet – trečiadienį.

Laiminga pora susituokė Vilniaus Išganytojo bažnyčioje, kuri, iš anksto aplankius daug sostinės Dievo namų, porą sužavėjo akimirksniu.

Tiesa, širdyje vestuvių akimirką jie paminės prieš pusiaunaktį – 23.50 val. Būtent tuomet sukaks lygiai dvylika mėnesių, kai trejus metus kartu esanti pora, susižadėjo Klaipėdos pajūryje.

Jaunieji laikėsi tradicijos vienas kitą pamatyti tik bažnyčioje: nakvojo atskiruose viešbučio kambariuose.

Suknelę ir jaunojo kostiumą pora nusipirko. Anželos galvą papuošė iš gėlių ir žolynų pintas vainikas. Iki bažnyčios kiemo vartų jaunoji atvažiavo raudonu automobiliu, dekoruotu skardinėmis ir užrašu Gečai.

Poros vestuvinius žiedus sukūrė gera A. Adamovič draugė. Viduje išgraviruota vestuvių data.

Per vestuves nuotaka pasirinko dvigubą pavardę – nuo šiol ji Anžela Adamovič-Gečienė.

Po santuokos ceremonijos jaunieji iškeliavo į Trakuose esančią sodybą, kur laukia tranki puota. Šventėje bus ir tradicijų, ir šiuolaikinio šėlsmo.

Medaus mėnesio pora neplanuoja: iškeliaus jie spontaniškai ir neribotam laikui: tiek, kol kelionėje baigsis visi pinigai.

Anžela ir Žygimantas susipažino muzikiniame projekte „X Faktorius“. 2014 metais Žygimantas tapo šio projekto nugalėtoju, o Anžela užėmė antrąją vietą. Tačiau būdami varžovais, jie krito vienas kitam į akį ir kaip didžiausią prizą išsinešė ne pinigus, o šilčiausius jausmus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių