„Šviesoforo“ aktorius R. Petrauskas palaido gyvenimo ėjo mokytis į klubą

  • Teksto dydis:

Kovo 13-ąją televizijos ekranus pasieks naujas komiškas serialas „Šviesoforas“. Jame viengungio mergišiaus Raimundo vaidmenį atliekantis aktorius Rokas Petrauskas apsilankė kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, kur sulaukė malonaus gerbėjų dėmesio, pasakojo apie vienas už kitą spalvingesnius vaidmenis televizijoje.

Ir atskleidė, kad namuose jis visai kitoks – rūpestingas vyras ir nei metukų neturinčio sūnaus tėtis.

Šį šeštadienį, 9 val. TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalios šefės Ilonos Juciūtės patarimus, kaip paruošti gardų maistą, bet ir išgirs kultiniame televizijos seriale „Moterys meluoja geriau“ išgarsėjusio aktoriaus R. Petrausko interviu.

Tiesa, dabar žinomas vyras džiaugiasi naujais pasiekimais – filmuojasi naujame seriale „Šviesoforas“. Kulinarinėje laidoje R. Petrauskas juokaus, kad žiūrovams nereikėtų apsigauti: šis serialas – visai ne apie eismo taisykles.

„Tegul žiūrovai nepagalvoja, kad čia apie kelių eismo taisykles. Tai iš tikrųjų apie tris draugus ir spalvos pritaikytos kaip tik mums. Mano personažui dega žalia šviesa, viskas atvira, jam puikiai sekasi su merginomis“, – pasakos mergišiaus vaidmenį atliekantis R. Petrauskas.

Panašu, kad norėdamas sukurti tokį personažą, aktorius turėjo gerokai pasistengti, mat viengungio ir merginų viliotojo amplua – jam svetimas: „Atėjome pirmą kartą į susitikimą su režisieriumi ir man pasakė – būsi gražuoliukas. Pradėjau ruoštis, nuėjau kelis kartus į klubą, kad pažiūrėčiau, kaip ten žmonės „tūsinasi“, nes mano personažo toks gyvenimas – visiškai palaidas. Tai visiška mano priešingybė, todėl buvo ganėtinai sunku ir keista.“

Realybėje R. Petrauskas atskleidė esantis šeimos žmogus – kartu su žmona aktore Indre Mickevičiūte jiedu augina aštuonių mėnesių sūnelį. Aktorius laidos žiūrovams pasakos, kad jo vaidmens seriale „Šviesoforas“ mylimoji šiek tiek baiminosi. „Ji irgi aktorė, viską supranta. Prieš šitą vaidmenį gal truputėlį baiminosi, sakė, kad toks gyvenime nepasidaryčiau“, – laidoje „Virtuvės istorijos“ sakys R. Petrauskas.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių