T. Swift ir C. Harriso meilės istorijoje padėtas taškas

  • Teksto dydis:

Taylor Swift (Teilor Svift) ir Calvinas Harrisas (Kalvinas Harisas) po metus ir tris mėnesius trukusio romano išsiskyrė.

Popmuzikos superžvaigždės ir škotų didžėjaus romanas užsimezgė pernai, supažindinus bendrai draugei, o kovą pora santykių metines paminėjo išskrisdama romantiškų atostogų.

Be to, 32 metų Calvinas savo merginai padovanojo auksinį medalioną su išgraviruota jų pirmojo pasimatymo data – „3.6 2015“.

Tačiau dabar daug šaltinių People.com tvirtino, kad jie išsiskyrė. „Nebuvo jokios dramos, – tvirtino vienas informuotas šaltinis. – Kartais tiesiog nesusiklosto.“

Tokios naujienos pasirodė kelios dienos po to, kai 26 metų Taylor, kaip pranešta, rūpinosi draugu, sveikstančiu po automobilio avarijos, į kurią jis pateko Beverli Hilse Kalifornijoje, važiuodamas į oro uostą. Po gegužės 20-osios avarijos Calvinas atšaukė keturis koncertus, kad turėtų laiko atsigauti, bet pirmadienį socialinėje žiniasklaidoje pranešė, kad grįžo į savo gimtąją Jungtinę Karalystę.

Žvaigždės pranešimų apie išsiskyrimą dar nekomentavo, bet anksčiau atvirai pasakodavo spaudai apie savo meilę.

Po to, kai balandį koncertavo Koučelos festivalyje Kalifornijoje, kur Taylor jį aktyviai palaikė, Calvinas kalbėjo, kaip jam patinka, kad jo mergina yra šalia, ypač dėl jos aistringo būdo.

„Ji fantastiška! Ji žino, kada laikas palikti mane trumpam vieną. Prieš šou“, – sakė didžėjus Londono radijo stočiai „KISS FM“.

„Ji superdrąsinanti ir ji, taip sakant, suderina savo biolaukus su kitais žmonėmis. Ji net gali pralinksminti mano vadybininką, o tai – neįtikėtinas žygis! Tad fantastiška, kad ji būna šalia“, – sakė jis.

Calvinas taip pat pasakojo, kad jam smagu tyrinėti Taylor gimtąjį Našvilio miestą Tenesyje, kai tik turi truputį laisvo laiko. „Tiesą sakant, dabar maždaug jaučiu šiltus jausmus Našviliui, – šypsodamasis pasakojo jis. – Tai tikrai maždaug taiki, draugiška vieta, iki praėjusių metų niekada nebuvau ten buvęs.“

Taylor, savo ruožtu, irgi negailėjo liaupsių draugui. „Tiesiog priimu dalykus, kai jie ateina, – anksčiau šiais metais žurnalui „Vogue“ sakė T. Swift. – Šiuo metu palaikau stebuklingus santykius.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių