Televizijos projekto laimėtojas J. Veklenko pristato naują kūrinį

  • Teksto dydis:

Vos viena naktis po išsvajotosios pergalės - taip galima įvardinti dainininko Jurijaus Veklenko naujojo kūrinio „Kartais“ premjerą. Vakar vėlai vakare paaiškėjo muzikinio televizijos projekto „Mes – vieno kraujo“ nugalėtojas: juo tapo ne viename muzikiniame projekte savo jėgas išbandęs, dainininkas J. Veklenko. Šį rytą vaikinas pristato naująjį kūrinį.

„Ši pergalė, be abejonių, buvo laukta ir išsvajota. Ne vieną kartą esu išbandęs savo jėgas įvairiuose projektuose, tačiau šį kartą jaučiausi tvirtas, kaip niekada anksčiau. Žinoma, nebuvau susikoncentravęs tik į pergalę. Dėl šios priežasties šiandien ir galiu su savo klausytojais pasidalinti naujuoju kūriniu“, - atvirauja atlikėjas Jurijus.

J. Veklenko yra išbandęs ne vieną didžiąją sceną, tarp kurių ir didžioji „Eurovizija“. Talentingas vaikinas buvo Monikos Linkytės ir Vaido Baumilos pritariantysis vokalistas. Jo teigimu, įvairios patirtys padėjo susiformuoti kaip atlikėjui ir tiksliai žinoti, koks nori būti pats.

„Būdamas tarp įvairių atlikėjų, įvairiose scenose mačiau, kokie įvairūs gali būti atlikėjai. Tiesa, mačiau ir daug to, kas man asmeniškai yra nepriimtina. Per šiuos metus tiek mintyse, tiek veiksmuose susidėliojau sau, kokiu noriu būti. Šiandien drąsiai galiu sakyti – kokį mane mato žmonės, toks aš ir esu atlikėjas“, - prisipažįsta vaikinas.

Apie vakarykštę pergalę projekte „Mes – vieno kraujo”, vaikinas kalba užtikrintai ir teigia, kad tai tik tikslo pradžia. „Laimėjimo neskaitau, kaip pauzės ar to, kas verstų mane ilsėtis. Manau, ši pergalė uždegė ugnį manyje ir dabar tikrai nesustosiu, kol netapsiu pripažintu atlikėju ir gal net vieną dieną stovėsiu ant M.A.M.A. scenos atsiidamas statulėlę“, - teigia Jurijus.

Šiandien pristatomoje J. Veklenko dainoje „Kartais“, dainininkas sudėjo daugybę savo minčių, kurias jau ilgai gludino įrašų studijoje.

„Kartais“ tai jau ketvirtoji mano daina. Daina, prie kurios dirbau ypatingai daug dėmesio skirdamas muzikos takeliams. Su kiekvienu apsilankymu studijoje aš vis labiau ir labiau atsiduodu visą save dainom ir pastaroji – nėra išimtis. Daina gimė iš minčių, kurios kartais nuneša į geismą su žodžiais , kai tu esi šalia aš nevaldau saves“, - apie dainą pasakoja Jurijus.

Kviečiame įvertinti naująją J. Veklenko dainą „Kartais“: 



NAUJAUSI KOMENTARAI

birute

birute portretas
saunuolis-berniukas ir toliau sekmes kuryboje

Anonimas

Anonimas portretas
Nuostabios sypsenos savininkas. Sekmes visur ir visada!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių