TV projektą palikusi Dangė: mano išmetimui iš anksto buvo ruošiama dirva

  • Teksto dydis:

„Kaip gali jaustis žmogus, kurį išmetė keturiais „ne“?“ – sako sekmadienį antrininkų superšou „Mes vieno kraujo“ palikusi Dangė Šamonskienė.

„Kelyje į žvaigždes“ išgarsėjusi dainininkė į sceną sugrįžo po 12 metų pertraukos ir liko nemaloniai nustebinta – moteriai nepasisekė net dviejuose projektuose, kuriuose ji mėgino savo sėkmę.

„Susideginau, tiesiog susideginau. Į „Euroviziją“ ėjau puikiai žinodama, kad nešu formatui netinkamą savo kūrybos dainą. Jos, kaip kiti atlikėjai, neruošiau pusę metų, akustinį įrašą pasidariau likus vos porai savaičių“, – pasakojo moteris, kurios atliekamas kūrinys nepateko į tolesnius atrankos etapus.

Antrininkų superšou Dangė įkūnijo popkaraliene tituluojamą Madonną, tačiau sulaukė net keturių komisijos „ne“ ir į kitą projekto etapą nepateko. „Nelaikau pykčio, bet panašu, kad buvo ruošiama dirva mano iškritimui. Kai paprašiau vėjelio, kuris kedentų plaukus, suknelę, buvo atsakyta, kad jo nebus... Juk vėjelis, dūmai – tokie paprasti televizijai dalykai. Dar ir klausimai, kuriuos uždavė komisija, vedėjai... Dar nepradėjusi dainuoti supratau, kuo viskas baigsis“, – pasakojo Dangė.

Dar nepradėjusi dainuoti supratau, kuo viskas baigsis.

„Juk prieš eterį dar buvo nefilmuojamos atrankos. Jei matai, kad žmogus projektui netinka, galima  taip ir pasakyti, kad neverta. O dabar – rodėsi, kad viskas klostysis geriau, o gavau tokį atsaką... Nenoriu pilti purvo, esu žmogus, išlaikantis pagarbą kitiems, bet tai buvo tikras smūgis į paširdžius, gavau keturias strėles į nugarą. Jie taip norėjo sužaisti, jie taip sužaidė... mano kortomis. Nebuvo labai malonus faktas, skaudu“, – teigė moteris.

„Negaliu pasakyti, kad uždarau visas duris televizijai, bet prieš eidama į kokį projektą dabar pagalvočiau labai rimtai. Žinomumą puikiai pažįstu, jo net šiek tiek pasiilgau, bet norisi nešti kūrybą ir priminti apie save klausytojams per kitą prizmę. Akivaizdu, kad televizijos eteris kiekvienam kūrėjui svarbus, bet jis turi savo kainą. Tik nepagalvokite, kad dabar labai pykstu ar esu nusivylusi. Juk viskas – tik žaidimas“, – atviravo televizijos virtuvę jau daugiau nei dešimtmetį pažįstanti Dangė.

„Mes vieno kraujo“ – sekmadieniais 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaimo patarėjas

kaimo patarėjas portretas
jei gali, tai nedainuok, suprask, ne visi tai sugeba daryti gerai

Laima

Laima portretas
O man labai patiko ir Dange labai grazi...

Heras

Heras portretas
Kokios dirvos nebuvo,tu tiesiog neturi balso ,tau dainuoti bėda, tu nemoki dainuot ,balsas silpnas ir garsas dainavimo,kaip katės kniaukimas,užsiima kūryba ,bet dainuoti geriau pamirsk blogai dainuoji
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių