U. Kiguolis į naujus romantiškus santykius aklai nepuola

  • Teksto dydis:

Verslininkas iš Kauno Ugnius Kiguolis, savo socialiniuose tinkluose turintis kone 70 tūkst. sekėjų, yra vienas labiausiai pramogų pasaulyje žinomų milijonierių. Pernai įsigijęs Lentvario dvarą, šiandien jis gyvena naujų projektų įgyvendinimo džiaugsmu.

TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ tvirta nuomone garsėjantis vyras negailės aštrių strėlių ir pramogų pasauliui, teigdamas, kad to spindesio šiandien jam tikrai nebereikia.

Vienas sėkmingiausių Lietuvos verslininkų U. Kiguolis pasakos, kad pasirinktas gyvenimo kelias jį atvedė ten, kur jis yra dabar. Ne vienam verslui vadovaujantis vyras neslepia, jog turi brangių pomėgių, tačiau turtais didžiuotis nemėgsta.

„Renkuosi, kas man patinka, kas man gražu. Jeigu gyvenime uždirbu pinigus ir galiu sau leisti, tai netaupau pinigų“, – atvirai kalbės verslininkas.

Prieš metus varžytinėse įsigijęs Lentvario dvarą, šiandien U. Kiguolis jį vadina savo gyvenimo iššūkiu. „Tam įkurta atskira įmonė, kuriami tvarkybos, techniniai, finansiniai projektai, tuoj prasidės interjero darbai, kur labai daug reikės sugalvoti, kaip kiekvienas kampas turės atrodyti. Jei atstatysiu, tai labai džiaugsiuos ir manysiu, kad kaip ir gyvenime didelis tikslas pasiektas“, – su dideliu užsidegimu akyse tolimesnius planus atskleis vyras.

Aš mačiau greit užaugančias žvaigždes, greit išblėstančias. Ir visa tai iš tikrųjų labai žavi ir labai norisi, kol to nepasieki.

Praeityje triukšmingais vakarėliais garsėjęs U. Kiguolis šiandien gyvena kitaip ir mieliau renkasi kitokį gyvenimo būdą. „Aš mačiau greit užaugančias žvaigždes, greit išblėstančias. Ir visa tai iš tikrųjų labai žavi ir labai norisi, kol to nepasieki. O kai jau būni visame tame spindesy, toje aplinkoje, ilgainiui pasidaro nuobodu“, – kandžių žodžių pramogų pasauliui negailės verslininkas.

Prieš keletą metų su žmona išsiskyręs vyras į naujus santykius, sako, aklai nepuolantis. „Jei nebus ką su moterimi šnekėti, nebus bendrų interesų, tai nei santuoka, nei ilgalaikiai santykiai greičiausiai neįmanomi“, – tikino U. Kiguolis.

Šiandien 18 val. „Raudonas kilimas“ žiūrovams verslininkas U. Kiguolis taip pat pasakos apie veganišką mitybą, pasirinkimą neskiepyti sūnaus ir pasidalins didžiausia svajone atstatyti didingus laikus menantį dvarą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trojus

Trojus portretas
tai kad jis pyderas...kokia cia romantika?

hm

hm portretas
kas per fruktas?

ugniau

ugniau portretas
greiciau renuovuok Lentvario[ Tiskevicuaus] dvara...lauksime with smail-from Kaunas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių