A. Valinskas: „Auksiniai svogūnai“ valdžią išrinks iki rinkimų

  • Teksto dydis:

„Auksiniai svogūnai“ gali užderėti ir rudenį, jei tai rinkiminiai metai, o kandidatų kuriami skandalai vos spėja vyti vienas kitą“, – nusprendė legendinės humoro šventės organizatoriai.

Todėl nelaukiant balandžio 1-osios, jau spalio 1-ąją tiesioginiame TV3 eteryje skambės neeilinės jau aštuonioliktų „Auksinių svogūnų“ fanfaros.

„Tai bus unikali galimybė išsirinkti valdžią likus vos savaitei iki Seimo rinkimų. Kaip visada, parodysime visą tiesą apie Lietuvos politinį gyvenimą, įvardinsime tikruosius herojus ir puolusius angelus“, − intriguoja ceremonijos sumanytojas ir vedėjas Arūnas Valinskas.

Pirmą kartą istorijoje rudenį rengiamų „Auksinių svogūnų“ tema – politinis kinas. A. Valinskas žada, kad TV3 žiūrovai ir politikus, ir garsiausius pasaulio filmus išvys naujoje šviesoje.

Netradiciniuose apdovanojimuose išliks neatsiejama tradicija – ryškiausiems politikams ir visuomenės veikėjams bus išdalinta dešimt nominacijų – „Auksinių svogūnų“ „Oskarų“.

„Išduosiu, kad į „Geriausios kovinių filmų“ kategorijos apdovanojimą pretenduoja daugkartinis laureatas Petras Gražulis už pagrindinį vaidmenį dramoje „Gražulis – koldūnų reindžeris“, o „Geriausio karinio filmo“ nominacijoje viena iš pretendenčių yra juosta „Gelbstint eilinį Oleką“, − besišypsodamas anonsuoja kitas humoro šventės vedėjų dueto narys Justinas Jankevičius.

Ceremonijos vedėjai atskleidžia, kad specialus apdovanojimas laukia ir vieno iš pastarųjų ketverių metų ryškiausio politiko – jam bus įteiktas prizas „Už visos kadencijos nuopelnus“.

Staigmenų žada ir pats Arūno ir Justino duetas – specialioje šventei skirtoje fotosesijoje jie jau tapo kultinių filmų herojais – A. Valinskas virto Karibų jūros piratu, o J. Jankevičius – nenugalimuoju Terminatoriumi. 

„Auksiniai svogūnai“ – spalio 1-ąją 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Sveiki, Pažiūrėjus 2016.09.22. LRT laidoje "Labas rytas, Lietuva" 7.00 val. žinias kilo idėja "Auksinių svogūnų' komandai pasiūlyti įsteigti nominaciją "Seimo kopūstas", kurioje galėtų būti įteiktas svogūnas ir žiūrovo didžiulis neapdorotas lietuviškas kopūstas iš kurio galėtų būti išvirtos kelios sriubos. Kalba apie priimtą naują darbo kodeksą. Seimo nariai nesugeba atsakyti į žurnalistų klausimus, o tai reiškia, kad jie nežino už ką balsavo. Kopūsto savininku galėtų tapti seimo narys, pasakęs, kad seimo nariui ir nereikia žinoti. Manau, "Auksinių svogūnų" komanda gali nesunkiai susirasti ir pasižiūrėti šias žinias. Pagarbiai, Jonas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių