Velykinė LNK dovana žiūrovams – įspūdingas K. Kerbedžio koncertas

  • Teksto dydis:

Dainininkas Kastytis Kerbedis, ką tik pradžiuginęs daugiatūkstantinę savo gerbėjų minią unikaliu koncertiniu turu „Mano balsas“ ir LNK televizija Šv. Velykų proga žiūrovams padovanos puikų muzikinį vakarą. Jis bus rodomas antrąją Šv. Velykų dieną, 19.30 val.

Apsilankiusieji Kastyčio turo koncertuose su malonumu dar sykį atšvęs vizualinės estetikos, superhitų ir tikro talento fiestą. O tie, kurie nespėjo pamatyti K. Kerbedžio pastarųjų koncertų gyvai, gaus progą išvysti nuostabų reginį neišeidami iš namų.

Pilnutėlės arenos. Įvairiausio amžiaus publika, tiesiog įsimylėjusi K. Kerbedį, ir jis pats – kupinas aistros, pašėlusio sceninio siautulio, tiesiog nežemiškos energijos, o kartu – broliško artumo.

Kastytis ėjo į publiką nebijodamas, kad gerbėjos jį negyvai užbučiuos. Jam nešė gėles glėbiais, ir jis maloniai dėkojo už tokį dėmesį. Kastytis dainavo daug puikių naujų dainų, tačiau nepaliko klausytojų be pačių pačiausių: be abejo, jis atliko ir „Pienių vyną“, „Melodiją“, „Sakale, lėk“, „Dėl tavęs galiu“ ir aibę kitų laiko patikrintų kūrinių.

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje nufilmuotas K. Kerbedžio turo pirmasis koncertas, kurį parodys LNK, buvo kupinas žavaus jaudulio: visa ko pradžia, susikaupimas. Bet uostamiestyje Kastytis visuomet jaučiasi nuostabiai, tad kaip tik čia įvykęs turo startas, sutapęs su įsimylėjėlių diena, jam buvo įkvepianti nauja pradžia.

Specialiai šiam turui pagamintos lenktos sceninės konkstrukcijos ir ant jų pritvirtintas LED krioklys sukūrė neįtikėtiną šviesų upės įspūdį. Kiekvienos dainos nuotaikai sukurta unikali vizualizacija, apglėbianti solistą ir asistuojanti jam, žiūrovams ilgai stovėjo akyse, net ir kažin kada pasibaigus koncertui.

LNK žiūrovams bus parodytas ne tik koncerto įrašas, bet ir K. Kerbedžio bei jo kviestinių muzikantų interviu apie turą „Mano balsas“ bei ką tik patirtas labiausiai jaudinančias ir pačias gražiausias emocijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įdomu...

Įdomu... portretas
Gal pradės skolas grąžinti ???

Ot

Ot portretas
tai padovanos Velykinį koncertą Kastytis per LNK. Mes kasdien,jei norim,galim pasidovanoti tokį koncertą. Ir po kelis kartus per dien,kol nusibos. Žinoma geras dainininkas,sodrus balsas,vyriškas,bet dainų naujų galima sakyt nėra. Ka gi tenka Pienių vyną,Sustok traukinį,Balandėlė ir visas kitas...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių