„Victoria's Secret“ šou – 3 mln. vertės liemenėlė

  • Teksto dydis:

Kad šaltą Paryžiaus naktį surengtų savo pirmąjį mados šou seksualius apatinius išradusiame mieste, JAV kompanijai „Victoria's Secret“ prireikė nemažai įžūlumo ir šaltakraujiškumo.

Kompanija liko ištikima savo stiliui: šou pasirodė ir viena (truputį sužeista) megažvaigždė, ir garsiausi modeliai, ir brangakmeniais inkrustuota, kelis milijonus dolerių (eurų) kainuojanti „svajonių“ liemenėlė.

Kičinį Las Vegaso spindesį ant podiumo perkėlusios kompanijos metinio renginio megažvaigždė Lady Gaga (Leidi Gaga) „per šokio repeticiją gavo porą mėlynių“ ir apie tai pati informavo 64 mln. savo sekėjų „Twitter“.

Šou modeliai, daugiausia – amerikietės, sakė, kad joms šiurpo oda ir kad taip buvo ne vien dėl minusinės temperatūros.

Jos vaikščiojo po „šventu“ Didžiųjų rūmų (Grand Palais) kupolu. Šioje art deco šventovėje savo aukštosios mados šou rengia prabangūs prancūzų mados namai „Chanel“.

Tiesmukumu garsėjančio „Chanel“ dizainerio Karlo Lagerfeldo, deja, nebuvo ir savo komentaro pateikti jis negalėjo.

Tačiau tarp „Victoria's Secret“ „angelų“ buvo trys jo mėgstamiausi modeliai: Gigi ir Bella Hadid (Džidži ir Bela Hadid), ir Kendall Jenner (Kendal Džener) iš Kardashianų (Kardašianų) dinastijos.

35-erių metų brazilų gražuolė Adriana Lima nušluostė nosį vyresniems modeliams: „Victoria's Secret“ podiumu ji žengė jau 15-tą kartą.

Ši dviejų vaikų motina anksčiau yra sakiusi, kad kūno formas išsaugo koše pusryčiams ir grikių gėrimu prieš miegą. „Grikiai prieš miegą iš tikrųjų padeda deginti kalorijas miegant“, – sakė ji.

3 mln. dolerių vertės liemenėlė

Kitas šou akcentas buvo Jasmine Tookes (Džasmin Tuks), tapusi pirmąja po devynerių metų pertraukos juodaode moterimi, pademonstravusia „Victoria's Secret“ brangakmeniais žėrinčią liemenėlę – „Fantasy Bra“. Anksčiau šias liemenėles demonstravusios juodaodės yra Selita Ebanks ir Tyra Banks (Taira Banks).

J. Tookes užbaigė šou smaragdais ir deimantais inkrustuota liemenėle „Bright Night Fantasy Bra“, kuri kainuoja 3 mln. dolerių (2,83 mln. eurų).

Ši 25-erių metų kalifornietė anksčiau neigė įtarimus, kad prieš šou balinosi odą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių