Viešai susipliekė merginų grupės: „Vyšnios“ prieš „Panteras“

  • Teksto dydis:

Lietuvoje kilo dar vienas merginų grupių konfliktas – viešojoje erdvėje susipliekė merginų grupės „Vyšnios“ ir „Panteros“.

„Vyšnių“ teigimu, „Panteros“ nemoka dainuoti ir į sceną lipa tik savo grožybes demonstruoti, o „Panteros“ sako, kad „Vyšnios“ visiškai nenutuokia, ką scenoje nori išvysti vyrai ir moterys.

Santykius merginos aiškinsis trečiadienį LNK laidoje KK2. „Vyšnių“ atstovės teigs, kad jos yra ne šiaip merginos, bet profesionalios dainininkės. „Mes ir studijavom, ir vokalo paskaitas turėjom. Tikrai taip nėra, kad iš striptizo šokėjos ateini tiesiai į sceną. Mes ant scenos nuo studijų laikų, aktorinį studijavome, buvom susijusios su scena daugiau mažiau. O čia tos šokėjos...“.

Tuo tarpu merginų grupės „Panteros“ narė Monika Ostrenkova pasakos, kad kūno demonstravime nemato nieko blogo: „Mums tikrai nebaisu apsinuoginti, mes nesame visiškai nuogos, bet ką gali žinoti, gal ateityje ir būsime. Ir mums nebaisu, nes mes visos esame labai gražios“.

Kitos dvi „Panterų“ narės Renatos net neslepia, kad gulėsi po chirurgo skalpeliu. „Reikia būti gražiai, reikia sportuoti, reikia save mylėti, reikia vyrą mylėti. Kai norime, mes viską galime padaryti“, - sakė „Panteros“ narė Renata Kovtun. „Aš negaliu žiūrėti į riebaluotus plaukus, kurie kvepia kotletais, man tai yra baisu. Jeigu aš žinau, kad turiu kažkur išeiti, aš ryte niekada nekepsiu blynų, gal čia yra mano minusas, bet visi tai supranta ir priima“, - R. Kovtun.

„Vyšnioms“ taip pat nepraslydo ir „Panterų“ narė Estelė, kuri anksčiau šoko striptizą. „Striptizo šokėja. Jos prisipūtusios su krūtinėmis didelėmis, šitoje vietoje tikrai mus aplenks, mes neturime čia ką parodyti“.

Į metamus kaltinimus „Vyšnios“ LNK laidoje atsakys, kad tokia patirtis – pliusas. „Taip, aš buvusi striptizo šokėja, bet tai man dabar labai į naudą, aš galiu pamokyti kitas merginas seksualiai judėti“, - aiškins Estelė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių