A. Vilčinskas: vairuoti vilkiką – geriausia iš visų blogybių

  • Teksto dydis:

„Vairuoti vilkiką – geriausia iš visų blogybių. Vis tik 24 val. per parą gyveni mažoje kabinoje ir arba pripranti prie to gyvenimo, arba ne“, – sako dainininkas Arvydas Vilčinskas.

Laida automobilininkams ,,Autopilotas” naują sezoną TV6 eteryje pradeda su pikantišku pastiprinimu. Prie vyriškos komandos prisijungė Evita Kamarauskaitė-Jonauskė. Laidoje jai patikėtas atsakingas vaidmuo – kalbinti žinomus žmones, kurie be mašinos neišsiverstų nė dienos, tačiau nebūtinai turi vairuotojo pažymėjimą.

,,Mano pirmasis pašnekovas – A. Vilčinskas. Santūrus ir labai susikaupęs. Mažai, kas žino, kad emigravęs į JAV, dainininkas daug metų dirbo sunkvežimio vairuotoju, tad automobilių tema jam nesvetima”,- įspūdžiais dalinosi E. Kamarauskaitė-Jonauskė.

„Vairuoti vilkiką – geriausia iš visų blogybių. Vis tik 24 val. per parą gyveni mažoje kabinoje ir arba pripranti prie to gyvenimo, arba ne“, – sakė  A. Vilčinskas.

Kaip prisipažino atlikėjas, daugiausia per vieną dieną yra nuvairavęs net 1100 km. O pirmasis įsigytas automobilis buvo 1938 m. BMW, kurį pats ir restauravo.  „Svarbiausia, kad automobilis būtų patikimas, tvarkingai nuvažiuotų nuo taško A į tašką B, tai nėra gyvenimo investicija“, – sakė A. Vilčinskas

Paklausta, ko gali tikėtis žiūrovai naujoje rubrikoje ,,Autopiloto“ laidoje, Evita pažadėjo, kad žiūrovai išgirs ne tik netikėtų istorijų iš žinomų Lietuvos žmonių gyvenimo, bet ir galės pamatyti įspūdingus užsienio žvaigždžių pasirodymus.

Kita laidos tema – automobilių paroda Paryžiuje. Tai didžiausias automobilių pramonės renginys Europoje, vykstantis kas pusantrų metų. Ryškiausia šių metų kryptis – hibridiniai ir elektriniai  automobiliai. Laidos žiūrovai turės galimybę pasižvalgyti po įspūdingiausias pasaulines premjeras, kurios galbūt po kelių mėnesių važinės ir mūsų gatvėmis.

Laidą ,,Autopilotas“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienio rytą 10.30 per TV6.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fff

fff portretas
1100 km :) ot pasiekimas.... iprasta
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių