Virtuvės šefas R. Ščesnavičius prisipažino nevengiantis greitojo maisto

  • Teksto dydis:

Turbūt nėra tokio ištikimo televizijos žiūrovo, kuris neprisimintų legendinio virtuvės meistro, laidos „Roberto receptai“ žvaigždės Roberto Ščesnavičiaus. Daugiau nei dešimtmetį kūręs ir vedęs televizines kulinarijos laidas, profesionalus šefas pagaliau ir pats tapo vienos iš jų svečiu.

Apsilankęs TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ žinomas vyras pasakos ne tik apie tai, kokį maistą mėgsta skanauti pats, bet ir kalbės apie dietas, kurios, pasak jo, toli gražu ne kiekvienam organizmui.

Šį šeštadienį laidoje „Virtuvės istorijos“ ankstyviausieji žiūrovai turės galimybę išvysti net dviejų šaunių kulinarų duetą – virtuvėje suksis ir smagiai šnekučiuosis ne tik laidos šefė, kulinarė Ilona Juciūtė, bet ir garsus šios srities profesionalas R. Ščesnavičius.

„Aš atradau virtuvę nuo vaikystės, nes mano mama, močiutė ir tėtis labai skaniai gamindavo. Šeimoje nebuvo profesionalaus kulinaro, bet buvo tradicija, kad visi mėgo gaminti“, – prisiminimais dalinsis virtuvės meistras.

Manantiems, kad profesionaliai maisto gamyba užsiimantys žmonės visuomet valgo tik įmantriausius patiekalus, R. Ščesnavičius prisipažįsta: jo racione – ir greitasis maistas, kurio visai nereikėtų smerkti. „Negalvokite, kad greitasis maistas visada yra blogai. Tikrai nėra blogai, aš ir pats greitąjį maistą vartoju, kaip ir visi mirtingieji. Aukšto lygio maistas nėra kiekvienai dienai“, – su šypsena pasakos R. Ščesnavičius.

Net leisdamas sau pasilepinti profesionalus kulinaras nepamiršta ir sveikos mitybos. Jis laidoje atskleis, jog ketina išleisti receptų knygą tiems, kurie nori gyventi sveikai. O laidos žiūrovams, kurie bando visas dietas iš eilės, R. Ščesnavičius negailės vertingų patarimų.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai portretas
bent gera žmonai Romutei, kai vyras viską pagamina skaniai. Negirdėjau niekada ką žmona veikia,ar užsiima kulinarija? Sūnus tai taip. Prisimenu juos nuo senų laikų,jiedu dar nevedę buvo. Šaunu, kad iš paprastos specialybės tapo geru ir garsiu kulinaru,šefu. Daug reikia savęs įdėt, kad taptum tuo kuo esi. Sveikinu!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių