Vokietijos atstovas „Eurovizijoje“ karjerą pradėjo nuo muzikavimo „Youtube“ kanale

  • Teksto dydis:

28-erių dainininkas Michael Schulte atstovaus Vokietijai „Eurovizijos“ dainų konkurse. Vokietija priklauso didžiųjų šalių penketui, tad atlikėjas keliauja tiesiai į finalą, kuriame pasirodys su kūriniu „You Let Me Walk Alone“.

Pasak Eurovision.tv, savo muzikinę karjerą M. Schulte pradėjo 2007-aisiais. Atlikėjas „Youtube“ kanale dalijosi perdainuotais kūriniais – sulaukė ne tik gausybės peržiūrų, bet greitai subūrė ir gerbėjų ratą. Kol kas M. Schulte yra išleidęs tris solinius albumus, o ketvirtasis pasirodys šių metų gegužę. Jis taip pat dalyvavo projekte „Vokietijos balsas“, kuriame užėmė trečiąją vietą.

Vokietijos televizija ARD atlikėją nominavo kaip vieną iš šešių dainininkų, galinčių atstovauti šaliai didžiausiame Europos dainų konkurse. Norėdamas sužavėti komisiją, M. Schulte pristatė 10 naujų dainų, o viena jų – „You Let Me Walk Alone“ –greitai tapo favorite.

Šis kūrinys – labai asmeniškas pačiam M. Schulte. Dainininkas kalba apie jausmus bei išgyvenimus po to, kai būdamas paauglys neteko tėvo. Tačiau dabar, prabėgus 13 metų po nelaimės, jis jaučiasi kur kas stipresnis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių