Vyro išduota L. Juknevičiūtė ir dabar rinktųsi jaunesnį

  • Teksto dydis:

Šiais laikais įpratome televizijos ekranuose ir žurnalų puslapiuose matyti poras, kuriose gerokai vyresnis pasiturintis vyras glaudžia prie savęs jaunutę žmoną ir pasakoja, kad jų santuoka – sėkmingo gyvenimo pavyzdys. Tačiau visuomenę vis dar stebina poros, kai moterys renkasi gerokai jaunesnius vyrus. Rašytoja, žurnalistė ir televizijos laidų vedėja Ligita Juknevičiūtė LNK laidoje „Nuo... Iki...“ šį pirmadienio vakarą 20.20 val. žada itin atvirai papasakoti savo gyvenimo istoriją, ir atskleisti, kodėl renkasi tik jaunesnius vyrus.

Ligitą televizijos užkulisiuose visi įpratę matyti niekada nestokojančią geros nuotaikos. Tačiau ką tik išleista jos knyga „Vestuvių nebus” tapo puikiu pretekstu atvirai pakalbėti apie santykius su vyrais, ir tai, kas iš tikrųjų dėjosi jos namuose pastaruosius kelerius metus. Išgyvenusi itin skaudžią vyro išdavystę ir gyvenimą su dviem vaikais nuo nulio pradėjusi žinoma moteris šiandien drąsiai gali patarti kitoms moterims, kokį vyrą rinktis, kad gyvenimas nesubyrėtų į šipulius.

Nors Ligita nelaiko savęs tipine moterimi, kurios gyvenimo tikslas – šeima ir vaikai, ji trisdešimties jau aiškiai jautė, kad atėjo tam laikas. Ji sako prieš vestuves nemačiusi jokių ženklų, kad ši santuoka galėtų nepavykti – nors Ligitos išrinktajam tebuvo 23-eji, jis kur kas labiau priminė šeimos žmogų nei moterų viliotoją.

Ligita prisimena, kad pirmieji keli santuokos metai buvo labai gražūs – šeima gyveno pasiturinčiai, Ligita televizijoje vedė laidas, o jos vyras sėkmingai darė karjerą, netrukus gimė sūnus ir dukra. Tačiau draugų kompanijos siela laikomas Ligitos vyras nenorėjo šeimai skirti tiek laiko, kiek skyrė jo žmona.

Ligita puikiai prisimena tą dieną, kai sužinojo, kad jos idealia laikytos šeimos gyvenimas subyrėjo į šipulius. Tuo metu ji kaip tik keliavo su dainininku Radžiu į Ukrainą ieškoti jo senelio ir rado didžiulį taborą, kuriame visi juos labai šiltai sutiko.

„Man paskambino draugė ir pasakė. Sako, žinai, yra toks romanas. Buvo labai nemalonu. Patikėjau, tada jau atsekiau tuos ženklus, kuriuos ignoravau. Mes gražiai gyvenom, buvo tokia smagi kompanija, toj kompanijoj buvo ir tokių vienišų merginų, gražių labai. Nenoriu nieko kaltinti ar priekaištauti, suprantu tas mergaites, ateina laikas poruotis, mylėti, o tų vyrų nelabai yra, ir taip atsitinka, kad krenta į akis vedęs vyras“, - LNK laidoje „Nuo... Iki...“ kalbės L. Juknevičiūtė.

„Po šio vyro poelgio jaučiausi visiška nevykėlė“, - prisipažįsta Ligita. Ji neabejoja – klysta tos moterys, kurios trokšta vestuvių tam, kad jaustųsi saugios.

„Baisiausia, kai po skyrybų su vyru, kurį iki tol mylėjai, tenka nagais ir dantimis draskytis net dėl to, kad jis nepamirštų rūpintis savo vaikais“, - sako Ligita. Laimei, galiausiai jiems pavyko susitarti dėl vaikų priežiūros. Tačiau Ligita perspėja moteris nesižavėti žinomais vyrais, nes dauguma jų narcizai ir egoistai, kurie niekada nebus atsidavę šeimai.

Dabar, kai Ligitai 45-eri, ji sako, jog nebijotų santykių ir su daugiau nei septyneriais metais jaunesniu vyru. „Aš suprantu Pugačiovą ir kitas jauniklius susiradusias moteris”, - sako Ligita.

Nepraėjus nė metams pro skyrybų Ligita sutiko trejais metais jaunesnį Kęstutį, dirbantį logistikos įmonėje. Šis išvaizdus vyras jai pasirodė greičiau jau moterų viliotojas, nei vyras, skirtas šeimai, kuris kasdien vežios vaikus į mokyklą ar stebins maloniomis smulkmenomis. Tačiau ne veltui sakoma, kad meilėje negalioja jokios taisyklės – nieko rimto iš šių santykių nesitikėjusi Ligita galiausiai su šiuo vyru pasijuto iš tikrųjų saugi ir laiminga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nežinau kodėl

Nežinau kodėl portretas
Nežinau kodėl, bet man toks niūrus vaizdas žiūrint į šią moterį. Tas vaizdas man sako, kad jai pagrinde dominuoja grubus seksas, o visa kita: šeima, vaikai, maistas yra tik dėmesio neverti išmislai. Neesu jos niekada matęs net ekrane, bet ši nuotrauka man labai iškalbinga: ji neverta gero vyro, nes stokoja moteriškumo.

hi

hi portretas
Nori čiulpti jaunesni pimpala sena karve
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių