„X Faktoriaus“ teisėjai atrankose užkėlė kartelę

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Kauno sporto halėje įvyko pirmosios grandiozinio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjų perklausos. Apie sceną svajojantys projekto dalyviai pirmą kartą pasirodė prieš teisėjus.

Išdrįsusius pademonstruoti savo talentą vertino dainininkas, TV3 laidų vedėjas Marijus Mikutavičius, dainininkas Saulius Prūsaitis, muzikantas, dainų autorius, grupės BIX narys Saulius Urbonavičius-Samas ir populiariausia dainininkė Lietuvoje Justė Arlauskaitė-Jazzu. Teisėjai neslėpė – tiek talentų, atrastų per dvi dienas, jie jau seniai matė.

„Pagrindinė mūsų užduotis buvo niekam nemeluoti: nei žiūrovams, nei dalyviams. Mes renkamės dalyvius, su kuriais toliau dirbsime, džiuginsime žmones. „X Faktoriuje“ nėra nei simpatijų, nei antipatijų“, – po pirmųjų atrankų kalbėjo S. Urbonavičius.

„Kartelė yra užkelta iki maksimumo. Kitame etape dalyviai pateks pas mokytojus. Nemanau, kad mokytojas savo komandoje norėtų turėti silpnesnių dalyvių“, – sake S. Prūsaitis.

Projekte debiutavusi J. Arlauskaitė-Jazzu teisėjos kėdėje jautėsi labai gerai – kaip savo rogėse: „Filmavimas praėjo sklandžiai, jaučiausi labai laisvai. Scenoje išvydau labai įvairių dalyvių – buvo ir atradimų, ir nusivylimų. Kaip visada, deimantų nebuvo daug, tačiau itin stipriai spindinčių. Labai džiaugiuosi visų, praėjusių į kitą etapą, sėkme.“

Per pertraukas tarp dalyvių pasirodymų yra leidžiama pasireikšti, t.y. padainuoti salėje sėdintiems žiūrovams. Tarp jų atsirado mergina, kuri savo balsu užbūrė ne tik publiką, bet ir teisėjus. Jai iškart buvo pasiūlyta sudalyvauti teisėjų atrankoje.

S. Urbonavičius-Samas džiaugėsi – net keletui žmonių per šias atrankas buvo pasakyta, kad jie turi „x faktorių“. „Tai pasakė Jazzu, kuri debiutuoja teisėjos kėdėje. Tai yra labai retas atvejis, kuris parodo, kad Kaune radome talentingų žmonių. Filmavimų metu išgirdome bene visų stilių muziką – nuo džiazo iki repo“, – sakė „X Faktoriaus“ teisėjas ir prodiuseris.

Projekto komisijos nariai tikino, kad sprendimas į projektą įsileisti gyvai grojančias grupes, itin pasiteisino – visos pasirodė gerai. „Į sceną žengė jau susiformavusios ir grojančios ilgesnį laiką. Tai parodo, kad į „X Faktorių“ žiūrima rimtai, o ne tik tam, kad pasireklamuoti. Jaunimas supranta, kad tai gali būti puikus žingsnis tolimesnei veiklai“, – sakė S. Prūsaitis.

Jau šį savaitgalį, gegužės 30, 31 dienomis „X Faktoriaus“ dalyvių atrankos vyks sostinėje, Kongresų rūmuose, nuo 13.00 val. ir nuo 17.00 val.

Filmavimuose gali dalyvauti visi norintys. Tereikia apsilankyti „Bilietų pasaulio“ puslapyje čia, į nuolaidos laukelį įvesti nuolaidos kodą XFAKTORIUS2015 bei atsispausdinti bilietą. Galima pasirinkti patogiausią perklausų laiką.

O tikri projekto „X Faktorius“ gerbėjai kviečiami dalyvauti visuose filmavimuose. Tiesiog atsispausdinus bilietą, būtina užsiregistruoti el. paštu xfziurovai@tvmanija.lt Taip pat būtina nurodyti ir savo ir draugų vardus pavardes, kurie žada dalyvauti „X Faktoriaus“ filmavimuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute,

Danute, portretas
Na Mikutavicius , mano manymu, nei dainininkas, nei teiseja, nebent kalbetojas dainininkas, kas siuo laikotarpiu madinga, pritariu kai p.Landsbergis vienoje TV laidoje pasake :o kada gi isgirsime dainavima? Buvo inksciama, snabzdama ir t.t.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių