Ž. Stakėnas prabilo apie santykius su kaimynais: manau, kad užknisau juodai

  • Teksto dydis:

Renginių ir televizijos laidų vedėjas Žygis Stakėnas laidoje „Muzikinė kaukė“ šį kartą įsikūnys į „Scooter“ ir atliks kūrinį „Fire“.

„Kai yra terpė, kur tu gali rodyti šitą savo energetiką, ten viskas tau pavyksta beveik šimtu procentų“, – Ž. Stakėno pasirodymą BTV „Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą 19.30 val. komentuos dainininkė ir aktorė, projekto komisijos narė Inga Valinskienė.

Pats Ž. Stakėnas sakys, kad burtų būdu ištrauktas pasirodymas jam labai artimas. „Aš manau, kad bus neblogai, nes man tinka tokie pasirodymai, kur reikia išsiardyti, o ne tiesiog ramiai stovėti“, – tikins jis. Paklaustas, kiek kartų per savaitę sušuko žodį „fire“, vyras juokaus, kad kai kam jau ir į akis bus sunku pažiūrėti: „Manau, kad kaimynus užknisau juodai.“ Grimo specialistai, stilistai choreografas ir pats Ž. Stakėnas pasirodymą ekstremaliai priartins prie originalo.

„Dar tokio tavęs nemačiau. Labai geras tavo pavidalas buvo, ta visa energija. Klausyk, kas čia su tavim darosi, gal tu pajungtas prie kokios elektrinės? Aš tave labai sveikinu. Išsižiojau ir tik dabar užsičiaupsiu“, – geros nuotaikos po Žygio įsikūnijimo neslėps komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

„Kaip gerai, kad yra tokių žmonių, kurie viską su nuotaika, energija viską daro. Kaip visada tu buvai tobulas“, – pasirodymą vertins radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė.

„Muzikinė kaukė“ sparčiai artėja prie finišo tiesiosios. Jau kitą šeštadienio vakarą paaiškės keturi finalininkai, kurie projekto finale susikaus dėl pagrindinio prizo – kelionės į Los Andželą, Jungtines Amerikos Valstijas. Finalinės laidos metu komisijos nariai nebeturės galimybės balsuoti už geriausią vakaro pasirodymą. Gruodžio 30-ąją, tiesioginio balsavimo metu, projekto laimėtoją išrinks BTV žiūrovai. Dalyvius skiria vos keli taškai, tad intriga išliks iki pat galo.

Dainininkas Edgaras Lubys per sezoną surinko 410 balų, nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjusi Kotryna Juodzevičiūtė kol kas gali džiaugtis antra vieta su 386 balais. Trečią poziciją užima dainininkas Gražvydas Staigvilas, nuo pirmosios „Muzikinės kaukės“ laidos surinkęs 370 balų. Aktorė Aistė Lasytė – ketvirtoje vietoje. Ji sąskaitoje turi 346 balus. Nuo Aistės vos atsilieka aktorius Marius Jampolskis su 343 balais.

„Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą Paulius Bagdanavičius virs Vytautu Juozapaičiu, G. Staigvilas įkūnys Amy Winehouse, A. Lasytė – Patricia Kaas, Dileta Meškaitė-Kisielienė – Jennifer Lopez, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė įsikūnys į Rolandą Janavičių, M. Jampolskis taps Kostu Smoriginu, Neringa Nekrašiūtė – Laima Vaikule, K. Juodzevičiūtė įkūnys Katažiną Zvonkuvienę, Ž. Stakėnas – „Scooter“, o E. Lubys – „Erasure“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių