Ž. Žvagulis neslepia: nelengva, kai filmavimo kamerų nėra tik po antklode

  • Teksto dydis:

Didžiulio dėmesio sulaukusi naujiena apie jau kitą trečiadienį per TV3 pradedamą rodyti dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ neaplenkė ir socialinių tinklų. Lietuvių itin pamėgtame „Facebook“ pasirodė šou pagrindinio herojaus – dainininko Žilvino Žvagulio – trumpa filmuota asmenukė, kurioje žinomas vyras prisipažįsta, kad net ir jam, pripratusiam prie dėmesio, gyvenimas su televizijos kameromis – rimtas išbandymas.

„Dar tik pirma filmavimo diena, o jau nežinau kur dėtis. Net man – visko mačiusiam – stogą rauna. Nežinau, kiek čia kentėsim, bet pabandysim iškentėt“, – pasislėpęs po antklode prisipažįsta Žilvinas. Šį vaizdo įrašą TV3 televizijos paskyroje „Facebook“ jau pamatė daugiau nei 21 000 internautų.

Garsaus Lietuvos pramogų verslo atstovo šeima netrukus savo kailiu patirs tai, ką patyrė garsiųjų Ozzy Osbourne ar Kim Kardashian šeimos bei jų artimieji, kurių namuose taip pat buvo įrengtos filmavimo kameros, o nė kiek nepagražintą žvaigždžių kasdienybę budriai sekė milijonai akių.

„Žvagulio klanas“ trečiadieniais 21 val. leis pamatyti mūsų šalies garsenybių gyvenimą iš visų pusių: TV3 žiūrovai išvys, kaip tarpusavyje bendrauja Irena Starošaitė ir Ž. Žvagulis, kaip jie elgiasi pagauti polėkio, apie ką kalbasi su savo bičiuliais, neretai – taip pat žinomais žmonėmis, rengdami pikniką savo kieme.

Visiškai atviro, nesurežisuoto ir itin laukiamo dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ premjera – lapkričio 5 d.


Šiame straipsnyje: Žvagulio klanasžvagulisTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Bebalsis ir arogantiskas. Kaip ir pridera tiems, kurie be gabumu ir charizmos. Savi savus proteguoja ir kelia i aukstumas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių