Žinomi žmonės – apie kovą su antsvoriu

  • Teksto dydis:

Šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ žinomi žmonės kalbės apie kovą su antsvoriu bei kaip papildomi kilogramai atsiliepė jų sveikatai.

Keliautojas ir verslininkas Rimvydas Širvinskas – Makalius laidoje kalbės, kad verslo pradžioje jam teko daug dirbti, o apie sveiką gyvenseną jis tuo metu negalvojęs. „Įkūrus verslą 2009 metais visą dėmesį sukoncentravau į darbą. Ir man nebuvo laiko nei pasportuoti, nei išeiti pasivaikščioti ar pavalgyti normalesnio maisto – valgydavau greito maisto restoranuose, naktį. Ir ilgainiui supratau, kad priaugau svorio. Svėriau 87 kilogramus, priaugau 14 kilogramų ir supratau, kad imu blogai jaustis“, – laidoje kalbės Makalius.

Laidoje dalyvausianti dainininkė Neringa Šiaudikytė atskleis, kad ji stengiasi prisižiūrėti ir sveikai maitintis. „Aš esu priversta, nes mano gyvenimas yra scenoje. Matosi kiekvienas priaugtas kilogramas. Bet aš valgau ir niekas neduos sumeluoti, kad mėgstu valgyti. Tenka ieškoti būdų, kaip kompensuoti apsivalgymo dienas“, – juokaus N. Šiaudikytė.

Sveikos gyvensenos specialistė Silvija Jučepytė atskleis, kad kai jai buvo 20 metų, moteris svėrė 110 kilogramų. „Niekas šiandien nepasakytų, kad tiek kažkada svėriau. Turėjau sveikatos problemų. Nemanau, kad žmogus, turėdamas tokį viršsvorį, gali normaliai gyventi. O dabar atsikračiau 40 kilogramų“, – laidoje kalbės S. Jučepytė.

Atlikėja Justina Globienė gali pasigirti ypač kardinaliais pasikeitimais. Moteris sugebėjo atsikratyti 47 kilogramų. „Tai yra mano rekordas. Tikrai nebuvau sau graži, todėl pasidariau išvadas, kad gana gyventi kalėjime. O viršsvorio priežastis – po gimdymo sutrikę hormonai“, – sakys J. Globienė.

Visą laidą apie žinomų žmonių kovą su viršsvoriu ir sveiką gyvenseną žiūrėkite šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių