Žvaigždės meta lieknėjimo iššūkį: kas laimės?

  • Teksto dydis:

TV3 naujos kartos info šou „VIRAL‘as“ kiekvieną pirmadienį 19.30 val. kunkuliuoja niekur nematytomis ir negirdėtomis naujienomis. Pirmadienio didžioji naujiena – populiarios dainininkės Justės Arlauskaitės-Jazzu ir legendinio rokerio, grupės „Antis“ lyderio Algirdo Kaušpėdo netikėtos varžybos.

Pasirodo, du žinomi žmonės susilažino, kad iki Lietuvos roko legendos koncertinio turo „Zombiai atrieda atidunda!“ abu dainininkai numes nereikalingus kilogramus.

„Pasikviečiau Algirdą su jo komanda į savo sodybą vakarienės. Mes labai skaniai pavakarieniavome ir nusprendėme: per daug valgome. Pasišnekėjome ir susilažinome – iki jo koncertinio turo turime abudu grįžti į formą“, – TV3 laidos žiūrovams išduos Jazzu.

A. Kaušpėdas tikins, kad iki gruodžio 29 dienos (tada ir įvyks pirmasis koncertas) jis nori atsikratyti 7 kilogramų. „Liko vos du mėnesiai. Reikia treniruotis, reikia mesti svorį, laukia didžiulis išbandymas – teks pakelti didžiulį krūvį“, – pripažins sceno0s grandas.

Laidos žiūrovai ne tik turės galimybę pamatyti, kaip atrodo Justės ir Algirdo treniruočių rutina, bet ir sužinos, kiek svorio dainininkai jau atsikratė bei kiek atsikratyti dar teks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių