Lietuvės emigrantės istorija: prieglauda ir trys vaikai nuo skirtingų vyrų

  • Teksto dydis:

Lietuvei stilistei ir verslininkei Agnei Stumbrei dar nėra nė trisdešimties metų, tačiau atrodo, kad būtent skaičius trys yra jai lemtingas.

Jauna 29 metų moteris jau turi tris vaikus nuo trijų skirtingų vyrų, tris kartus nusivylė savo mylimaisiais, tris kartus išgyveno skaudžias skyrybas ir tris kartus patyrė, ką reiškia, kai netrukus gimsiančio vaiko tėvas papusto padus ir pareiškia neketinantis rūpintis savo atžala.

„Buvo metas, kai negalėjau nieko daryti, o tiesiog verkdavau įsikniaubus į pagalvę. Nei pinigų, nei pagalbos, nei artimo žmogaus šalia neturėjau, tačiau tris vaikus kažkaip reikėjo išmaitinti, todėl išvažiavau geresnio gyvenimo ieškoti į Londoną“, – LNK televizijos laidoje „Nuo... iki...“ šį pirmadienio vakarą 20.25 val. apie savo emigracijos pradžią pasakos A. Stumbrė. Tiesa, ji nesitikėjo, kad svetimoje šalyje įsitvirtinti bus taip sunku, kad netgi teks atsidurti gatvėje.

Stovėjau su vaikais ir galvojau, kas atsitiko su mano gyvenimu, kad aš, gerbiamos medikės dukra, esu priversta stovėti gatvėje ir nežinoti, kas laukia rytoj.

Per Kalėdas Londono priemiestyje Agnė tuomet dar su dviem vaikais atsidūrė gatvėje. „Išėjome be jokių daiktų, turėjome tik tai, ką buvome apsirengę. Stovėjau su vaikais ir galvojau, kas atsitiko su mano gyvenimu, kad aš, gerbiamos medikės dukra, esu priversta stovėti gatvėje ir nežinoti, kas laukia rytoj“, – prisimena moteris.

Agnės, kaip suaugusio žmogaus, gyvenimas prasidėjo gana anksti. Sulaukusi vos penkiolikos Agnė pirmą kartą įsimylėjo vaikiną, sutiktą mokyklos diskotekoje, ir netrukus pastojo. Pirmąjį vaiką pagimdė sulaukusi vos 16. Pirmoji paauglystės meilė baigėsi skaudžiai. Vos tik Agnė savo mylimajam pranešė apie būsimą vaikelį, šis papustė padus.

Po kelerių metų Agnė sutiko itin turtingą naują mylimąjį. Jiedu netgi susižadėjo ir planavo vestuves. Mergina vėl pajuto, kad laukiasi, tačiau netrukus ir vėl liko viena su antruoju vaiku ant rankų. Kad išmaitintų du vaikus, Agnė ryžosi emigruoti į Londoną, kur susirado padavėjos darbą. Anglijoje Agnė sutiko savo trečio vaiko tėvą. „Ir vėl aš, atlapaširdė, stačia galva nėriau į naujus santykius. Jis buvo labai rūpestingas, dėmesingas, mes netgi pajuokaudavome, kaip norėtume bendro vaiko, ir štai netrukus pasidariau testą – sužinojau, kad laukiuosi trečią kartą...“, – laidai „Nuo... iki...“ duodama interviu savo istoriją pradeda pasakoti moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonė

Jonė portretas
matyt esi tikra višta moki tik gulėti ir vaikus daryti, kavailokas darbas

...

... portretas
O kada gimdys nuo ketvirto?.. o nuo penkto, šešto, ..., ..., ... ?

Vladas

Vladas portretas
Nesuprantu,kam rasyti apie tokias,,mamytes"?Ar cia pavyzdys musu mergaitems?.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių