Stulbinama istorija iš Maltos: lietuvė gyvena be maisto ir vandens

  • Teksto dydis:

Atsinaujinusi LRT TELEVIZIJOS laida „(Ne)emigrantai“ šį vakarą pristatys stulbinamą istoriją iš Maltos.

Tai turėjo būti pasakojimas apie Viduržemio jūros saloje apsigyvenusią lietuvaitę Kristiną ir čia atrastą meilę vietos gyventojui. Visgi pokalbis pasisuko netikėta linkme. Laidos kūrėjams Kristina prisipažino du mėnesius ištvėrusi be maisto, o dešimt dienų – netgi be vandens. Emigrantė tikina taip atradusi laimę.

Tradiciškai teigiama, kad be maisto žmogus galėtų ištverti apie porą savaičių, o be vandens – penkias dienas. Kristina sako, kad tai netiesa. Ji tikina, kad šios taisyklės galioja tik tiems, kas psichologiškai nėra pasiruošę. „Jei žmogus nėra aktyvavęs savo kūno biofotoninei energijai, tai jam būtinas maistas, nes jo psichika ir fiziologija neparuošta“, – laidoje „(Ne)emigrantai“ pasakos herojė. „Vegetarai, veganai, žaliavalgiai... Dar kitas šuolis – kai žmogus pereina į biofotoninę energiją“, – dėsto Kristina.

Pašnekovė sako sutikusi ne vieną žmogų, kuris išvis nevalgo ir negeria. Maltoje gyvenanti lietuvė sako, kad čia nėra jokio stebuklo. Tai, anot Kristinos, yra alternatyvus mitybos būdas, kurį jau propaguoja tūkstančiai žmonių visame pasaulyje, tik Europoje apie tai kol kas mažai žinoma. „Savo laidose rodome įvairiausius žmones su skirtingomis patirtimis ir skirtingais įsitikinimais, Kristina – viena iš tokių. Apie tokį mitybos būdą, kaip ir dauguma žiūrovų, iki  šiol dar nebuvome girdėję. Sužinoti gal ir labai įdomu, tačiau anaiptol jo nerekomenduojame“, – žiūrovus įspėja laidos vedėja Akvilė Kavaliauskaitė.

„Mano tikslas nėra nevalgyti, aš noriu tiesiog pakeisti priežastį, dėl kurios valgau“, – apie savo tikslus pasakoja Kristina. Esmė paprasta – valgyti ne tam, kad išgyventum, o tam, kad pajaustum malonumą bei patirtum naujus skonius. Ir dieta to nepavadinsi, tai veikiau gyvenimo būdas. Du mėnesius maisto atsisakiusi Kristina sako, kad per tą laiką jos formos nepasikeitė – moteris nenumetė nė vieno kilogramo.

Negana to, Kristina tikina, kad žmogus gali visą gyvenimą praleisti ne tik nenurijęs nė kąsnio, bet ir negėręs vandens. Biofotonų energija grindžiamą gyvenimo būdą  moteris vadina aukštesniu mitybos planu. Dviprasmiškus jausmus kelianti Kristinos mitybos teorija atsinaujinusioje LRT TELEVIZIJOS laidoje „(Ne)emigrantai“, pasak laidos kūrėjų, abejingų nepaliks.

Neįtikėtinomis išvykėlių istorijos ir širdį spaudžiantys sugrįžtančiųjų pasakojimai – kiekvieną antradienio vakarą, 19:30 val. per LRT TELEVIZIJĄ.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Turbūt kartu su Savčenko ir Sencovu treniravosi. Tik va anie po pusę metų nevalgę išsilaiko, o čia varganas dvi savaites. Yra kur tobulėti...

Aldona

Aldona portretas
Nepulkit vertinti tos moters. Geriau paguglinkit ir sužinosit daug įdomių dalykų. Aš esu badavus 22 dienas su vandeniu, o be vandens badavau tris kartus po penkias dienas. Kadangi mano mažas kūno svoris tai paskutines dvi dienas jau gulėjau. Bet mano storulė sesė visai gerai jautėsi ir sakė, kad galėtų dar tęsti. Esu badavusi su vandeniu po vieną dieną kas savaitė labai ilgą laiką, po to po dvi dienas ir t.t. O priešistorė buvo tokia. Buvau pasiligojus ir turėjau arba mirti, arba griebtis bet kokio varianto. Dar sovietmečiu suradau vienintelę knygelę apie sveiką mitybą, kurios autorius yra Bregas.Tada man buvo 55 metai ir aš palikau darbą ir pradėjau sveiką gyvenseną Po kurio laiko pradėjau atsikratyti visų ligų, atsisakiau gydytojų paslaugų ir vaistų. Dabar man 80 metų, esu sveika ir laiminga. Vis dar vegetariauju ir gyvenu pilnavertį gyvenimą, nes nejaučiu metų naštos. Važinėju po užsienius, naudojuosi kompu ir t.t. Kai turėsite laiko pasidomėkite Indijos jogų gyvenimu.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
tą moterį pirmiausiai reikėtų palaikyti "karantine", o po to rašyti straipsnius apie Ją...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių