Anglų kalbos įgūdžius premjeras tobulina dukart per savaitę

Grįžti į straipsnį

> ...

> ... portretas
Po darbo ...,lai tobulinasi.

Anonimas

Anonimas portretas
joooo, kai Briuselio alschaimeriniai liberastiniai piderai duoda komanda palaizyti subine lietuvos muzikelis gi NESUPRANTA. Kokia geda. Dirbant Lietuvai ir Lietuvos zmonems nei anglu nei rusu kalbos nereikia. Uz laisva nacionaline nepriklausoma Lietuva. Salin EUROKOLCHOZA - Europos Tautu kalejima.

Aras Valiulis

Aras Valiulis portretas
ne tik man,bet ir daugeliui dzin ta anglu,vokieciu ,rusu etc. kalba.Jeigu norit,mes ismoksim,bet patys gerbkit kitus-kas zinot gelu,lyviu,basku,roteromanu ir kt. kalbas?Kokios kalbos sifra naudojo amerikieciai uzkoduodami 2-ojo pasaulinio karo pokalbius?Navahu!Merkel,Holandai,T.May(Vanesa May)-zinot?Ne.Valio Lietuvos kunigaiksciui-S.Skverneliui!!!

...

... portretas
O juk Gretutė - gera mokytoja... ir angliškai moka.

Jolita

Jolita portretas
Kokie pikti, ciniski ir ironiski komentarai. Kalbos nemoka - blogai, mokosi - irgi blogai ar per mazai.. O patys ka mokat?

Anonimas

Anonimas portretas
na tu matai kas darosi lietuvoj .... ne tik papuga bet ir policaju galima ismokyt kalbet angliskai...

NA NA

NA   NA portretas
taip skuba Skvernelį kelti ant šakių ,kad užmiršo anglų kalbą išmokyti ______tikiuosi ,kad trojos arklys, atvers duris ne į landsberegių gyvatyną ,,,sėkmės ,kad tik Lietuvai geriau ,______žemė anksčiau ar vėliau savo nereikalingus akmenis iškelia į viršų ,,,,

Ja ja

Ja ja portretas
Jei "kalbėjosi be vertėjo anglų kalba" dar nereiškia, kad jie patys kalbėjosi ta anglų kalba. Merkel puikiai kalba ir rusiškai.

:)

 :)  portretas
O reiktų 7 kartus per savaitę.

Galerijos

Daugiau straipsnių