Per apkaltą pašalintam R. Paksui nori atverti kelią į prezidentus

Grįžti į straipsnį

Jotautas - Šulcui (Humoristinis vaizdzelis).

Jotautas - Šulcui  (Humoristinis vaizdzelis). portretas
Rusijos Federacijos prezidentas, remdamasis faktu, kad Lietuvos prezidento patarėju buvo numatyta skirti Rusijos karinio komplekso aukštą karininką Borisovą, nutaria: savo patarėju skirti Lietuvos dimisijos generolą (buv. amerikietį) Krunkaitį. Pasiūlą Rusijos Federacijai surengė Landsbergio gauja.

Gydytojas, nuomonė.

Gydytojas, nuomonė.  portretas
Iš Eksprezidento veido galima spręsti, kas jo sveikata ne visai normali. „Maišeliai" paakyse rodo, kad gali pradėti irti kepenys arba inkstai streikuoja. Todėl jam reikėtų rūpintis ne atstovavimu valdžiai, ar ne tapti vadovu, o savo sveikata. Beje, prezidentas turi įrodyti gerą savo sveikatos stovį, nes jos reikia rimtiems valstybės darbams.

Rimtautas

Rimtautas portretas
Strasbūro teismas nutarė, kad Pakso balotiravimas apribotas neproporcingai. Taigi į seimą jis galėtų balotiruotis, bet dėl šiurkštaus priesaikos sulaužymo valstybės prezidento rinkimuose - ne. Seime, berods, yra du projektai: 1) leisti p. Paksui dalyvauti Seimo, bet draudžiama prezidento rinkimuose, kas tenkina ES ir Lietuvos Konstituciją, 2) leisti p. Paksui dalyvauti visuose rinkimuose. Nors Strasbūro teismas tik nurodė draudimo NEPROPORCINGUMĄ. Tačiau Pakso šalininkai nori žūtbūt prakišti antrąjį projektą, nors jis prieštarauja Konstitucijai.O balsų pakeisti konstituciją jiems trūksta. Tai kodėl paksistai nesitenkina tik p. Pakso patekimu į seimą, kas patenkintų ES nutarimą ir nepažeistų Konstitucijos.

Zales

Zales portretas
Šika ir tapšnoja išdavęs valstybės paslaptis priešiškai valstybei. Kas? "prezidentas paxsas" bl..t.

aš portretas
Dieve, kada jis nurims. Šitoks noras valdžios.

...

... portretas
Kažkada mums vienas 'stiprus centras' diktavo, dabar kitas. O juk siekis AIŠKUS: "Privertėm vieną kartą pakeist Konstituciją, kitąsyk bus paprasčiau". Taip kad: "Nekiškit rankų prie Konstitucijos!". Tuo labiau kad nereikia keist pačios Konstitucijos, užtenka papildyt Referendumo įstatymą: "Surinkę 300 000 balsų gali reikalaut referendumo dėl leidimo Paksui dalyvaut rinkimuose į savivaldybę" (paskui - į Seimą... gal būt).

sikau ir tapsnojau

sikau ir tapsnojau  portretas
nu jau cia virs visko aip medum patepta kaip norisi tos valdzios sakyciau , nepasitikeciau ,sitam reikalui nepritarciau

Tadas Blinda

Tadas Blinda portretas
Taigi šiko ir tapšnojo! Matyt viskas ataušo,reikia naują krūvą sukrauti.Sekant paskutinių metų Lietuvos politinį kadrilį susidaro įspūdis,kad beveik visi politikai tik ir tesugeba mums krūvą sukrauti. Roką Masiulį į prezidentus!!! Gal tam gyvatynui uodegas į mazgą suriš.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Rolandai nejau ant tiek esi žioplas jei dar mastai save kažkur parodyti kas už tave balsuos jug visi žino kad tau jau seniai stogas nuvažiavo.

Runkelis

Runkelis portretas
Aš balsuosiu už.

Tadas

Tadas portretas
Įdomu kas jį rinktų. Na nebent šeimos nariai, giminės, draugai:)

šulcas

šulcas portretas
norėčiau,kad komentatorės patikslintu ką jis apgavo? Lietuvos žmones tai tikrai ne,o kad norėjo Lansbergio gauja pastatyti į vietą tai tikrai.Tada atsirado Borisovas ir apkalta

vida

vida portretas
neysivaizduoju ar taip imanoma kas juo vel gali patiketi

Raimonda

Raimonda portretas
Kokias kiaulės akis reikia turėti ir, kaip norėti valdžios, kad jau vieną kartą apgavus tautiečius, vėl "vaidinti - būsiu geras"

Galerijos

Daugiau straipsnių