Apklausa: kad Lietuvoje padėtis gerėja, mano tik „valstiečių“ rinkėjai

Grįžti į straipsnį

Visa šutvė kiaulės snukius rodo.Tuoj mus su tarbomis paleis.

Visa šutvė kiaulės snukius rodo.Tuoj mus su tarbomis paleis. portretas
Visa šutvė su kiaulės snukiais.Dar drįsta kalbėti gyvenimas gerėja,mes tuoj eisime su tarboms,melagių gauja,tyčiojasi iš mūsų dorų žmonių,vogė,vagia ir vogs jiems nėra ribų.Šlykštu žiūrėti į jų fizonomijas,kad jie prasmegtu

Anonimas

Anonimas portretas
Kas lietuvoje gereja gyvenimas tik sunkeja nes seime vagiu gauja o jiems tai gereja

...

... portretas
AIŠKU kad lovio netekusiems gyvenimas pablogėjo. Bet jie dar turi kitus valdžios svertus, tai dabar sabotažu užsiima - žmonės SUPRANTA kas jiems anuomet gyvenimą gadino (ne šiaip sau 'konservai' ateities nebeturi), bet kas dabar jiems kenkia 'runkeliams' kiek sunkiau suprast kai viešai TOKIA begėdiška buvusių 'nusipelniusių' propaganda vyksta.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Matyt esi valstieciu remjas jei tau gyvenimas gereja.Viskas brangsta.Vaistai geri tik turtuoliam,gydyms nemokamas tik rasoma.O vakcikas nuo gryo uzpirko pigiausia kuria naudojasi pensininkai,o ji neveikli.O norint gero skiepo 10-19 euru.Kur tai matyta.Pasiskiepijai ir manai,kad nebesirgsi gripu,o tai apgaule.Taip sekmadieny kalbejo vienas medikas per TV.O tu apgauliu pilna.Konservatoriam reikejo mazinti pensijas nes Kirkilas su savo klanu iseidamas issidalijo musu pinigus palikes tuscia izda.Mastykit zmogeliai.Valstieciai nepagerino jokio mums gyvenimo.Jis eina taip kaip ejes ir be ju .Jie tik mums blogina gyvenima.

o

o portretas
Pries tai n metu gyvenimas gerejo iseina,apie gerejima kalbekim po kokiu 5 ar 10 metu,dabar nera ko lyginti,kazkas turejo stebuklinga zolele kaip pagerinti ta gyvenima,niekas nieko neturejo,o mums juk bus visad blogai,paklauskim pasalpiniu ar jiems gerai uz nieka gauti pinigus ,sakys ,kad uz gulejima mazai moka

konservatliberalų CHUNTOS "darbus"įvertins rinkėjai

konservatliberalų CHUNTOS "darbus"įvertins rinkėjai portretas
gyvenimas " GERĖJO" tada, kai konservatoriai ir PREZIDENTĖ prieš 9 metus SUMAŽINO pensijas ir atlyginimus.-------Kadangi šiuo metu valdančioje daugumoje VALSTIEČIAI,---jų visi GERI darbai šalinant SKURDĄ-yra BLOGI, tai sako konservatliberalų-socdemų CHUNTA, ir jų SKALIKAI / žiniasklaida/,jie šitaip KLAIDINDAMI gyventojus " AUGINA" reitingus.

Mo

Mo portretas
Nebalsavau uz valstiecius, bet manau, kad gyvenimas gereja. Nepatenkinti tie kurie pasiduoda zurnalistu skleidziamai neigiamai itakai, girtuokliam ir rukaliams.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Čia priėjo Gaidys ir pasakė: - 86 iš mano 100 vištų mano(tos kurios turi kuom manyti),kad gyvenimas Lietuvoje geras ir kasdien po mažą kiaušinį vis gerėja.

Galerijos

Daugiau straipsnių