Miškų urėdas: kirsti mišką Labanoro girioje nedraudžiama

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Miškų urėdas , šneka , o kokia jo specialybė , man regis jis iš dujų terminalo , NUO VANDENS Į MIŠKĄ , gera kompetencija .

Vienodai

Vienodai portretas
man kas draudziama kas nedraudziama jusu isleistuose istatymuose, viskas yra zinoma del ko jie kertami. Propagandinis straipsnis ir tiek.

Varna

Varna portretas
Miskininkai negali isakyti savo tikros nuomones, jie turi suderinti savo pasisakymus su ministerija, tad neieskokit cia tiesos....

Nykstantis

Nykstantis portretas
Lietuvos miškas kaip ir supranti visą jo kirtimo logiką, bet vis tiek kažkaip apmaudu... Dar apmaudžiau, kai prisimeni, jog 80% medienos iš Lietuvos išvežama be jokios pridėtinės vertės, t.y., visiškai neapdirbtos, banalios žaliavos kaip ir medus, vaškas ar kailiai.

nedraudziama

nedraudziama  portretas
ypac kai gerai nubyra i kisene .po jusu nors ir tvanas .

Miskinis

Miskinis portretas
Atsidarykit forestglobalwatch pamatysit tiesa. Kas ir kur vyksta. Pakraupsit pamate kiek iskirsta misku. Ypac del poligono pletros. Ten ne 7 ha o 700 ha misko vienam plote. Beje poligonas vis dar plesis. Ir siuo metu pleciasi. Dar bent puse tiek issikirs.

Rapolas

Rapolas portretas
"Durniu laivas". Visur apgaule ir bukas pasipelnymas!

Klausimas

Klausimas portretas
,,plyni kirtimai taip pat reikalingi, norint išnaikinti medžius užpuolusius kenkėjus". Tuomet, pagal Pulkaunyko logiką, jeigu vaismedžius ar daržoves uzpuola kenkėjai, reikia ne imtis priemonių nupurkšti ar pan., bet vaismedžius iškirsti, daržą aparti.. Vabalus kenkėjus galima išnaikinti purškiant iš lėktuvų, kaip darydavo anais sovietiniais laikais, bet kuo nupurkšti dvikojus kenkėjus, naikinančius sveikus miškus plynai?

Kerta miskus!!!

Kerta miskus!!! portretas
O kam tie uredai? Panaikinti ta tarnyba is vis. Valgomi zveriukai saudomi negailestingai. Nevalgomi , ju pakankamai daug vadalojasi, gal ir ligas nesioja, bet medziotojai nelabai jais domisi.Miskai kertami kumscio storio , vezami, ir dar niekad nematem net kely, kad kas tas pilnas masinas ploniausiu , storesniu, tikrintu. Toks jausmas kas yra svogeriai , gali kirsti vezti be rupesciu.? Ar dar ilgai?

Regina

Regina portretas
Kas davė leidimus kirtimams? Kieno parašai? Ką ponas ministras veikia, jei tik dabar važiuoja žiūrėt, kai jau viskas išskirsta ir dar šypsosi... Bo žino, kiek už tai įsidės į kišenę arba jau ir įsidėjo. Dėl to toks laimingas. Čia ne juoktis, čia verkti reikia.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Būtų labai teisingai,kad nukirtus bet kokį medį,toje vietoje iškart būtų pasodintas 5-metis sodinukas.

:( :( :(

 :( :( :( portretas
Mielieji juk ne vien Labanoras iškirstas, visa Lietuva iškirsta.....verkti norisi.... Kas dabr atlygins Gamtai? Būtų labai protingas spręndimas, kad tie kurie padėjo savo parašus tokiam genocidui dabar savo lėšomis imtusi miškų atsodinimo ir auginimo.

Jolanta

Jolanta  portretas
Visos Lietuvos miškai baigėmi iškirsti,o jie tik dabar pamatė?pažiūrėkit kas liko iš Dzūkijos miškų?kas atsakys už tokį genocidą?

Algys

Algys  portretas
Vyt ji nuo ministeri kedes,ka jis nemato kas Labanore daroma!? Apsimeta durnium,o pinigai kisenen byra! Tegul atlygina nuostolius Labanoro giriai!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Važiuoja pasiskaičiuoti ar valstybinio miško vagys ne per mažai otkatams skiria.

vaziuoja dabartine plyne

vaziuoja  dabartine plyne   portretas
vietoj buvusios Labanoro girios apziuret ..tuo paciu ir ,,navara,,,pasiims, uz mediena

Kirvis

Kirvis portretas
Kirsti Labanora? Gal visai proto netekot? Issigimeliai!

blogis

blogis portretas
jis ne misku jis paukstelio myletojas o miskas kertamas juk uz pinigelius nejau nieks nesupranta profesionalo poziurio

Galerijos

Daugiau straipsnių