Armijai biudžetininkų – geros žinios dėl atlyginimų

Grįžti į straipsnį

7 eurai

7 eurai portretas
Pirmiausiai atstatykite į 2008 m.lygį, o po to padidinkite tiek, kiek padidėjo maisto kainos, paslaugų kainos ir t.t. - ar Jūs sysai, razmos, karbauskiai, skverneliai to nesuvokiate??? ATSTATYKITE tai, kas buvo, o paskui girkitės, kad padidinote nusususiais 7 eurais...

p

p portretas
RAZMA, ar suvoki?---kad KONSERVATORIAI pensijas ir atlyginimus -- neteisėtai MAŽINO, ------taigi užsidėk KAUKĘ,kad žmonės tavęs nepažintų--pareikšti "PADĖKĄ" už konservatorių padarytą ŽALĄ GYVENTOJAMS---bloginant IŠGYVENIMĄ

faktas

faktas portretas
2008 m. bazinis algos dydis buvo 490 Lt (141,91 Eur), dėl kubiliaus krizės jis buvo sumažintas iki 450 Lt (130,33 Eur). Krizė pasibaigė senių seniausiai, ekonomika vis auga ir auga, valstybės tarnautojų sumažinta, pagal Konstituciją pasibaigus ekonomikos krizei atlyginimų sumažinimas PRIVALO būti atstatytas į buvusį lygį. Po dešimtmečio, kai kainos jau išaugę nepalyginamai, atlyginimų sumažinimas net neatstatomas į 2008 m. lygį, bet tai jau vadinama atlyginimų didinimu. Iš tokios valstybės, kurioje niekinama Konstitucija ir nuolat atvirai meluojama, ir tapo "išsibėgiojančia".

Bazinis dydis

Bazinis dydis portretas
Komentatoriui patikslinimas 35,5eur nebetaikomas. Visiems biudzetininkams koeficientas skaiciuojamas taikant bazinì dydį 130,5 eur. Kaip žinia, bazinis dydis gali didėti iki 137 eur. Gerai.

jkkjk

jkkjk portretas
o tai kaip bus su biudžetininkais, kurių bazinis dydis yra 35,5 eur, kuris irgi neatstatytas nuo 2008 metų, kodėl jie yra visiškai užmiršti?

tarnautoja

tarnautoja portretas
Ne valstybės tarnautojams, o biudžetinių įstaigų darbuotojams. nedarykite šou.

Kęstas

Kęstas portretas
Balsai iš praeities, dainuojantys "Internacionalą": Atskalūnų socialdemokratų Seime atstovo Juozo Bernatonio nuomone, aukso laikai buvo, "kai socialdemokratų partijai vadovavo Algirdas Brazauskas ir Gediminas Kirkilas. Profesorių Broniaus Genzelio ir Aloyzo Sakalo pasisakymus, kad tuomet buvo vykdyta neoliberali politika, galima būtų vertinti kaip socialdemokratijos esmės nesuvokimą ar norą oponuoti kitiems socialdemokratijos lyderiams." Viskas gražu, ponuli Juozai Bernatoni. Bėda tame, kad tokių neoliberalių socialdemokratų partijos, kaip jūsų, visame pasaulyje netenka rinkėjų pasitikėjimo. Jų nebėra valdžioje nei Prancūzijoje, nei Vokietijoje, nei Jungtinėje Karalystėje, nei kokioje nors kitoje iš svarbiausių ES šalių. Būtų gerai, kad ir Lietuvoje nueitumėte nuo scenos, dainuodami, pavyzdžiui, "Internacionalą". Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių