Lietuva prašo užsienio diplomatų palaikymo dėl Astravo AE

Grįžti į straipsnį

komedija

komedija portretas
Kodėl neprašė palaikymo dėl Ignalinos AE sunaikinimo?:) Kodėl neprašė palaikymo bei teisinės pagalbos dėl J. Abromavičiaus, V. Pociūno mirčių? Kodėl neprašo teisinės pagalbos dėl Ž. Razmino išsakytų minčių? Beje, įdomus straipsnis apie tai pasirodė LR: Lietuvos teroristų paslaptys: prokurorai užmerkia akis. "Kauno diena", kaip visada, tyli.Toks darbas - tylėti.

mindaugas

mindaugas portretas
tas tiesa...visi tyciojasi is musu kad sugrioveme uky ir energetika, o musu gi politikieriai bando pasikelti reitingus betkokiais imanomais ir neimanomais budais ir loja ant visokiu rusu ir baltarusu...beda kad niekas jau jais nebeiki ir salis sugriauta jau senei...padekoti reikia tuometiniam premjerui kuris kuruoja naftos verssla kad uzdare AE ir toliau visiems sukandus dantis vergauti siu laiku vergvaldziams,o kad vergai jau visi tuoj pabegs tai irgi ne beda importuosim kitatauciu vergu :)

šiaip

šiaip portretas
neturint ką veikti,galima ir pašnekėti,nors ES jau tikrino ir pritikrino,viskas gerai,o kurio galo mes uždarėme Ignalinos AE ,kad priimtų į ES?Šiaip kasame duobę sau,neliks krovinių gabenimo per Lietuvą,latviai ,estai,lenkai tik ir laukia kad kuo mažiau liktų konkurentų,ir ko čia verkti ,pilna tų AE Europoje

Galerijos

Daugiau straipsnių