Prie kovos su džihadistais Irake prisidės ir Lietuvos pajėgos

Grįžti į straipsnį

Budulis

Budulis portretas
Ka Lietuva turi bendro su Iraku ir Sirija?? O gi nieko ....Ar Norit Siust po to Seimunus Ekonominiam Ryšiam Užmegsti ...Jau tiesa Rusai Aptvarke Sirija ... Nesuprantu Tos Amerikietiškos Bombu Demokratijos Kam mum Tos papildomos Išlaidos ... Esame Labai maža Valstybe bet bandoma Ilyst i Visas Pasaulio Šiknas Savo Darža Apsikoptumė ...

Geofizikas Romualdas Zubinas-Tęsėjas

Geofizikas  Romualdas  Zubinas-Tęsėjas portretas
Nuo JAV prezidento Bušo laikų, artimuose Rytuose vyksta arši kova dėl naftos! Lietuva NEGALI ir NETURI moralinės teisės dalyvauti šioje kovoje vien jau todėl, kad ten vyksta aršus mūsų protėvių kultūros ir PASAULIO STEBUKLŲ NAIKINIMAS! Lietuva ir VISAS PASAULIS!!! - PASAULIO KULTŪROS PAMINKLŲ NAIKINTOJAMS PRIVALO TARTI GRIEŽTĄ STOP !!!

Čiubaka

Čiubaka portretas
nu jo, kai Rusija 80- gal 90 proc darbo padarė, tuomet pas jankius į Iraką skrenda 5 specai (mol kariauti su ISIS). Spėkit, kas nugalėtojais formaliai bus šiam kare?

siandien

siandien portretas
salis 1 vietoji is 2 galo o musu runkeliniai avigalviai ir toliau pataikauja briuselio norams ir lenda ne i savo reikalus taip prisisaukdami nauja beda o juk jie nejuokaus ir gali pakartoti prancuzu ir vokieciu atakas....

Realybė

Realybė portretas
Nėra ką ten veikti "našlaičiams" ir vargšams. Karas Sirijoje baigtas ir Rusija ten nugalėjo JAV ruošiamus bei ginkluojamus teroristus. Irakas taip pat susitvarkys su teroristais, apsieis be "nabagėlių"

sr

sr portretas
ar sirijos respublikos vyriausybė kreipėsi į Lietuvos vyriausybę dėl karinės pagalbos,jei ne tai Lietuvos pajėgos tan bus neteisėtai.

...

... portretas
Viskas dėsninga: 'Alaho karių' pas mus jau privežta, dabar reikia preteksto kad jie darbo imtųsi... bet KAS visą tą kiršinimo veiklą vykdo, kas tikis pasipelnyt už ginklų pardavinėjimą abiem pusėms, kas nenori karo savoje žemėj, kas savo žmonėms nori suteikt darbo karinėse gamyklose?

chau

chau portretas
nu slepkites džigadistai,mes ateinam.Atvažiuosim daug,gal kokie septyni...

Galerijos

Daugiau straipsnių