Bandymai dekriminalizuoti nedidelio kiekio narkotikų turėjimą – nesėkmingi

Grįžti į straipsnį

Numas

Numas portretas
Bet kokius narkotikus uzdrausti, platintojus ir vartojancius bausti.

>Ne, ne?

>Ne, ne? portretas
O tamsta esate pakankamai sveiko proto, kad suvoktumėte, kas yra ASOCIATYVINĖ NUOTRAUKA? :)

Ne, ne

Ne, ne portretas
Pažiūrėkite į nufotografuoto žmogelio veidą. Ar toks gali būti nuo sveiko produkto vartojimo?

>Ha

>Ha portretas
sutinku su jumis tik iš dalies.Draudimų tikrai padaugėjo ir kartais atrodo kad gyvename 'lengvojo tipo" Šiaurės Korėjos šalyje - tai negarbinga iš įstatymų leidėjų pusės ir kelia nesaugumo jausmą(nuolat jautiesi įtemptai kad tik ko nors tau draudžiamo nenutiktų..)Na, o su narkotikų legalizavimu čia jau kitas reikalas-iki šiol teisėtvarka neįstengia sutvarkyti Vilniaus taboro narkotikų pardavinėjimo biznio.Va kada bus įrodyta kad šį verslą pavyksta stabdyti, tada gal ir galvosim apie lengvojo narkotiko legalizavimą

Ha

Ha portretas
Tegul prisistato kalejimu kiekvieniems metams,girtu pagauna 3000 virs 1,5 promiles dar su narkotikais ikliuna keli tukstanciai ,dar tegul skiria baudziamasias atsakomybes prasiskolinusiams apie 10% salies gyventoju,kuriuos dulkina anstoliai neturedami jokio apynasrio.Netik pajamos,bet slykscios salygos ir istatymai,nemeile ir nepagarba salies gyventojams.Sudaro puikias salygas emigruoti.Iseik i gatve ir nusisypsok savo kaimynui iseik i gatve palinkek nepazystamajam geros dienos.

sta

sta portretas
O tuos kurie turi pasistate buteli degtines irgi susems. Nes juk degtine yra daug baisesnis narkotikas, negu kanapes. Degtine neturi jokio gydomojo poveikio visiskai, tik sukelia agresija, vezi ir kitus susirgimus ir praktiskai neimanoma isssigydyt nuo alkoholio priklausomybes. Kanapes turi visam pasaulyje pripazintu gydomuju savybiu ir ir nuo kanapiu neissivysto priklausomybe. Jei tu pagaminsi narkotikus is kanapiu taip, bus blogai, bet jei tu rukysi kanapes, tai tu niekada neissivystysi priklausomybes. Net vaikams duodama kanapiu sergant epilepsija ir daugeliu kitu vadinamu nepagydomu ligu, kai nieks daugiau nepadeda, padeda kanapes. Poveikis tiesiog stulbinantis, kai iki 100 epilepsijos priepuoliu turintis vaikas ju visai nebeturi. Kodel seimas neleidzia kanapiu? Ogi paprastas atsakymas. Tai suzlugdytu alkoholio ir tabako pramone. Paziurekit i statistika JAV, kurios valstijos legalizavo kanapes, ten alkoholio ir tabako prekyba smuko perpuse. Stai ir visa problema.

Dobilas

Dobilas portretas
Rauti ta piktzole su saknimis. O tuos, kurie nori "prastumti" legalizavima, grieztai apklausti.

Ale kap gražu

Ale kap gražu  portretas
buvo žiūrėti seimo posėdyje liberalu jaunimo pastangas truks-pliš legalizuoti marichuanos rūkymą!(Kažin ar Puteikis dalyvavo balsavime ar kaip visada buvo pabėges?)Gerai, kad atsirado senųjų ,,pamuštų"seimo vilkų katri surietė liberastu ataką i ožio ragą.Armumunaitės net dratiniai plaukai išsitiesino o zūbai raitėsi į visas puses.Neadekvačiai..:DDDDDDD))

Galerijos

Daugiau straipsnių