A. Bilotaitė ir G. Landsbergis dar neatsakė į „valstiečių“ frakcijos kvietimą susitikti

Opozicinės Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcija prieš savaitę dėl nelegalios migracijos krizės į susitikimą pakvietė vidaus reikalų ministrę Agnę Bilotaitę ir užsienio reikalų ministrą Gabrielių Landsbergį, tačiau „valstiečių“ frakcijos seniūnė Aušrinė Norkienė tvirtina, jog iki šiol jie nėra iš ministrų sulaukę nei teigiamo, nei neigiamo atsakymo.

„Vakar dar kartą teiravomės, tai atsakymo taip ir nėra. „Ne, neateisime“ jie nesako, galbūt ieško patogaus laiko, bet, kad ateis, dar nepasakė“, – Eltai sakė A. Norkienė.

„Jokio atsakymo. Tarp dangaus ir žemės dabar „kybome“ visi ir laukiame“, – juokavo „valstietė“, kartu pažymėdama, kad jau praėjo savaitė nuo kvietimo pateikimo, todėl ji teigia jau neturinti didelių vilčių, jog susitikimas apskritai įvyks.

Jokio atsakymo. Tarp dangaus ir žemės dabar „kybome“ visi ir laukiame.

Visgi A. Norkienė patikslino, kad tiek valdančiųjų, tiek opozicinių parlamentinių frakcijų seniūnai ketvirtadienį susitinka su premjere Ingrida Šimonyte.

„Premjerė kvietė. Rytoj visų frakcijų ir pozicijos, ir opozicijos seniūnai esame pakviesti pas ją į susitikimą“, – teigė LVŽS frakcijos seniūnė.

ELTA primena, kad vidaus ir užsienio reikalų ministrus „valstiečiai“ praėjusį trečiadienį pakvietė į susitikimą, siūlydami savo pagalbą migrantų krizės valdymo klausimu.

„Tikslas yra telktis ir padėti „išbristi“ iš šios situacijos, todėl ir buvo nuspręsta kitą savaitę į frakcijos posėdį pasikviesti vidaus reikalų ministrę ir užsienio reikalų ministrą. Bandysime derinti laiką, kad galėtų abudu. Tiesiog siūlome savo įžvalgas, manome, kad reikia telktis ir šioje krizėje žmonėms reikia nuraminimo, tikslios informacijos. Vis tik jau užtenka vaidinti viršininkus. Siūlome savo pagalbą ir norime pasikalbėti“, – tuomet sakė A. Norkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gal jiems gėda :

Gal jiems gėda : portretas
TIEK prisišnekėjo praėjusią kadenciją ? Ką žadėjo savo rinkėjams (laisvę , panaikinti draudimus ir kt.),bet išėjo atvirkščiai .!

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Gal kas skaičiavot, kiek kartų p. Svernelis žadėjo atsistatyinti? Žmonelė neleido parduoti namo, neleido atsistatydinti, leido tik keliuką išsiasfaltuoti. Ir dabar, tikriausiai, žmonelė ragina išspirti iš posto p. Bilotaitę ir pačiam sėsti į jos kėdę. Protinga ta Skvernelienė, tai ne Skvernelis. .

zzzzz

zzzzz portretas
striosna to Karbauskio boba Norkiene
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių