A. Butkevičius: užsienyje domisi mano pašlijusiais santykiais su prezidente

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius sako, kad užsienio šalių premjerai jo teiraujasi apie pašlijusius santykius su prezidente Dalia Grybauskaite.

„Visa ta informacija yra ir tarptautinėje aplinkoje matoma. Mano kolegos, kitų valstybių ministrai pirmininkai tą informaciją turi ir man dažnai užduoda klausimą, neoficialiai, bet prie kavos puodelio, kodėl yra tokie atvejai, ar tai yra tiesa ir taip toliau“, - TV3 Žinioms antradienį sakė premjeras.

Ministras pirmininkas šį mėnesį patvirtino, kad tiesioginis jo bendravimas su prezidente nutrūko po vadinamojo Vijūnėlės dvaro skandalo. Prezidentūra BNS informavo, kad „dalykiniai klausimai su Vyriausybe derinami patarėjų lygmenyje“.

A.Butkevičius antradienį sakė esąs pasirengęs su prezidente tartis, kaip jie mato galimybę toliau dirbti kartu, jei socialdemokratai laimės Seimo rinkimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
Tipiški nuskriausto vaikėzo verkšlenimai. Tai parodo, kad Butkevičius su savo partija išsikvėpė.

Tomis

Tomis portretas
Teks varyti vėl į Vilkaviškį pas savo bratielnikus - turgininkus. Gal kokiu akmens anglimi ten paprekiaus kaip kitados.

ESMĖ

ESMĖ portretas
"Tamsta mokytoja mane vaikai pravardžiuoja", - labai primena Butkevičių. Tipiškas kaimo Jurgis, kuris niekur nevažiuoja. Turėtų solidžiai bent paskutinį mėnesį atidirbti, nes daugiau jau jam Premjero kėdė nenusimato. Nebebus ir socdemų lyderiu. Socdemai skrieja į uolas paskui "Skrajojantį Olandą".
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių