Buvę aukšti aplinkosaugos pareigūnai įtariami brakonieriavimu

  • Teksto dydis:

Buvęs aplinkos ir vėliau energetikos viceministras Aleksandras Spruogis ir buvęs Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento direktorius Rolandas Masilevičius įtariami brakorieniavimu, rašo naujienų portalas delfi.lt.

Anot portalo, trečiadienio vakarą Jurbarko rajone prie Stakių Marijampolės policijos pareigūnai sustabdė įtarimų sukėlusį visureigį „Jeep Grand Cherokee“, kuriuo važiavo keturi vyrai.

Automobilio priekaboje policininkai rado nušautą elnią ir du kiškius, o bagažinėje – stirnos jauniklį. Kadangi medžioklės lapas buvo tuščias, policininkai iškvietė aplinkosaugininkus.

Marijampolės apskrities policijos duomenimis, pareigūnai visureigį, vairuojamą R. Masilevičiaus, sustabdė trečiadienio vakarą, apie 21 valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu laaabai

nu laaabai  portretas
bus idomu, ar pamatysim, kaip varnas-varnui kirs akiiiiii ??????? nu laaaabaaai lauksiu :)

Tradicijos

Tradicijos portretas
Neišsipirks, Todėl kad, pagal naudotų priemonių (visureigis, šautuvai, naktinio matymo prietaiai ....) vertę tai "ubagėliai". Jeigu ir atims,biudžetas už priemones surinks iki 10000,-EUR. Plius baudos, nuotoliai gamtai apie 5000,- EUR. Viso apie 15000. Pinigų jie neturi. Bet gal 100 draugų geriau nei 100 rublių. Pagyvensim, pamatysim. Matysim kas draugai.

Kaunas

Kaunas portretas
Lauksime atomazgos :) :) ..............
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių