Buvęs A. Kubiliaus patarėjas: G. Landsbergiui trūksta gebėjimo artikuliuoti

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
"Buvęs A. Kubiliaus patarėjas: G. Landsbergiui trūksta gebėjimo artikuliuoti" - o kaip su vaikų gamyba, negi ir tie - ne jo?

uūkinikas.

uūkinikas. portretas
Ko jus laukiate.Pagal bolševikų kodeksą Karbauskį reikia iš buožinti.Taip buvo daroma Rusijoje 1917 m Vykdant Lenino direktyvas susidorojant su rusų ūkinikais.Dabar tas direktyvas icijoja konservatorių lideris G Landsbergis.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
o labiausiai pykina tas visalaikis nuo pat Nepriklausomybės paskelbimo sėdėjimas Seime... aišku, jie gi nieko nebemoka dirbti,- tik intrigomis užsiimti... reikia įstatymo apie kadencijų buvimo Seime apribojimą...

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
jam daug ko trūksta...

Vien rietenos,jokio progreso

Vien rietenos,jokio progreso portretas
uzsiimineja nesamonem.kas belieka seimunam, juk jie neturi zalio supratimo apie ekonomika ,apie Lietuvos valdyma.eina i seima vien del geros algos ir privelegiju.kur rasit kita toki darba kad viskas uz dyka,veltui.As nesuprantu seimunu ,deklaruoja meile Lietuvai,tai irodykit darbais ne zodziais.GAUNAT ATLYGINIMA IS JO IR GYVENKIT,NUOMOKITES AUTOMOBILIUS,PIRKITES KOMPIUTERIUS,TELEFONUS ,MOKEKIT UZ SEIMO VIESBUTI.NEJAU NETURIT SAVIGARBOS IR MALONU BUTI ISLAIKYTINIAIS.???EILINE GATVES VALYTOJA VERTA DIDZIAUSIOS PAGARBOS NEI JUS,VEIDMAINIAI.!

NA NA

NA NA  portretas
kai Lietuvos žmonės budo 1988 m ,susibūrė į sąjūdį ,anūkėlis tebuvo 6 metų ,kai Lietuvos žmonės gynė LRT bokštą , anūkėlis buvo paslėptas psichuškėje ,kai dėdulė kgbistas landsbergis subūrė savo teroristinė gaują ir sprogdino žudė ,tada anūkėlis ėjo į mokyklą ,kai dėdulė kgbist nustūmė visus krikščionis demokratus , Bobelio partiją ,toliau, demokratų sąjungą ,V. Petkaus partiją į šoną ,pasisavino jų partijų pavadinimus 2001 , ir pasivadino "tėvynės sąjunga _krikščionis demokratai ,konservatoriai " tada anūkėlis buvo 19 m ,jau buvo ištekintas ir gamino vaikus ,_______ko trūksta anūkėliui visa Lietuva žino ,Protingi ir sąžiningi Lietuvos žmonės paliko dėdulės kgbisto gaują ,nes kaip sakė ,ne už tą Lietuvą kovojom ir ne tuo keliu yra einama ,,,,,sėkmės

Marcele

Marcele  portretas
Negaliu klausyti kai kalba per TV Gabriukas .

nuomonė

nuomonė portretas
Manau Kubiliaus vyriausybė padarė žalos valstybei, bet pas mus visad nėra asmeninės atsakomybės, nėra kaltų, todėl politikai ir daro nesamones, eksperimentuoja, arba tiesiog negalvodami, nesuprasdami, o gal ir samoningai, gal dėl savo asmeninės naudos priima sprendimus tokius, nes žino, asmeninės atsakomybės nėra, vadinasi kaltų nera... Ponas Gabrielius, pareigas, kaip monarchijoje paveldėjo, todėl šios partijos negerbiu, bes ten nėra stuburo, reiškia demokratijos ir narių nuomonės, senelis pasakė ir visi klauso, nu kaip sovietiniais laikais... todėl už juos niekad nebalsuosiu ir visad kritikuosiu...Gabrielius sprogsta nuo savos arogancijos, ko norėti, žodis šunauja, turbut pries viešai pasakant buvo giminėj vartojamas dažniau nei tauta..

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Šitas senelio į aukštą kėdę pasodintas piemuo savo tikrąjį veidą parodė A. Tapino organizuotame mitinge prie Seimo. Tokios gatvės leksikos ir tokio tyčiojimosi iš žmonių išrinktų deputatų aš nesu girdėjęs. Snarglius bandė pataikauti įaudrintai miniai. Bet tokiu lygmeniu, kad buvo bjauru. Tokie tipai niekada neturės žmonių paramos. Feisbukiniai skiedalai dar ne viskas.

kodel

kodel portretas
tai ko tyli dedule nejau negali pamokyt anukelio nejau jam negaila savo mokymo pazibos

...

... portretas
"Buvęs A. Kubiliaus patarėjas: G. Landsbergiui trūksta gebėjimo artikuliuoti" - nieko, Lukiškėse išmoks.

Kęstas

Kęstas portretas
Ne bėda. Paartikuliuosime ir toliau valgysime auksiniais šaukštais. Trumpai: kur Lietuvos valstybės problemų šaknys? Lietuva yra kūmų kraštas. Todėl turtingiausi verslų savininkai moka mažai mokesčių. Todėl Lietuvos valstybėje nėra tvarkos. Todėl Lietuva nepritraukia gabių žmonių. Reikia kelti mokesčius turtingiausiems verslų savininkams. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių