Buvęs Širvintų meras tiesia Rusijai kelius į Lietuvą?

  • Teksto dydis:

Širvintų rajono savivaldybės tarybos dauguma, kurią sudaro Darbo partijos, Liberalų sąjungos ir TS-LKD atstovai, pasipiktinusi buvusio mero Vinco Jasiukevičiaus demonstruojamu akibrokštu – žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose platinamas Rusijos Federacijos Maskvos apskrities Ščiolkovo rajono delegacijos filmas apie vizitą Širvintose „Širvintos – miestas, kuriame mumis džiaugiasi“.

Savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė ir valdančiosios koalicijos komanda, prasidėjus 2015-2019 m. kadencijai, konsultavosi su Užsienio reikalų ministerija, kuri, atsižvelgdama į bendrą Lietuvos užsienio politiką, rekomendavo stabdyti bendradarbiavimo santykius su Rusijos Federacijos savivaldybėmis, skelbiama Širvintų rajono savivaldybės pranešime.

„Tai, kad buvęs meras, nesuderinęs su savivaldybe, viešai demonstruoja draugystę, oficialiai atstovauja Širvintų rajonui ir jį pristato Rusijos Federacijos Ščiolkovo delegacijai, vertiname kaip akibrokštą. Atsiribodami nuo to, manome, kad tai spjūvis į veidą ne tik Širvintų rajonui, bet ir visai Lietuvai, bendroms užsienio politikos nuostatoms,“ – sakė Širvintų rajono savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė.

Rusų filmukas apie vizitą Širvintose:



NAUJAUSI KOMENTARAI

stebetojas

stebetojas portretas
KUR,blet,gresme?Kokie keliai-kaimynai esam,keliai senai nutieds=ti,tik beretiniai trydalai myza i rinke,grazus reportazas-ka kas pasakys blogai?Konkreciai,prasau,o paskui-sulyginkit savo triedalus su rusu reportazu,,runkeliai!

treilili

treilili portretas
siaubingas filmas, didele geda

...

... portretas
Tai Širvintos tikisi rusų poligono pas save? Nes poLytikai vis skalambija kad karinės bazės gerai, kad jos aplinkiniams gyventojams daug darbo vietų sukuria...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių