D. Grybauskaitė – aštuoneri metai prezidento poste

Sukanka aštuoneri metai, kai Dalia Grybauskaitė yra Lietuvos prezidentė.

Šalies vadovė didelį dėmesį skiria socialiniam saugumui ir korupcijos mažinimui, tačiau kai kurie politologai pastebi nepakankamas prezidentės pastangas gerinti Lietuvos ir Lenkijos santykius. Tiesa, pagal paskutinius „Vilmorus“ apklausos duomenis, prezidentė yra palankiausiai vertinama Lietuvos politikė. Ją palankiai vertina 66 procentai apklaustųjų.

Per aštuntuosius vadovavimo Lietuvai metus prezidentė inicijavo socialinę kampaniją „Už saugią Lietuvą“, kuria skatinama vaikų globos namų pertvarka ir pagalba nuo priklausomybių kenčiantiems žmonėms.

Pasak prezidentūros, per pastaruosius metus D. Grybauskaitė ėmėsi iniciatyvos apsaugoti darbuotojų interesus svarstant naująjį Darbo kodeksą ir pasiūlė grąžinti į jį daugiau socialinio jautrumo.

Taip pat pabrėžiamos šalies vadovės pastangos mažinant korupciją, didinant gynybos finansavimą ar skatinant inovacijas. Prezidentė prisidėjo, kad Lietuva taptų prestižinės organizacijos CERN nare, kad šalyje savo skyrius atidarytų pasauliniai finansų centrai.

Pasak politologų, visus aštuonerius metus prezidentė nevengia atvirai kritikuoti buvusių ir esamos vyriausybės, valdančiųjų priimtų ar neįgyvendintų sprendimų.


Šiame straipsnyje: Dalia Grybauskaitėprezidentė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kas liecia ta chi chi chi ......

kas  liecia  ta  chi chi  chi  ...... portretas
matomai veryga isleido dar nepagydytus idotus is durnyno ,ydaves po kompa y rankas , ir uzrases ant lapelio ---,,atsisaukima,,, kury reikia po visais straipsniais bent po 10 kartu isspausdint....o gal delfio debilai persikrauste y --kauno diena--

Visiems

Visiems portretas
Tie Chi chi chi ir cha cha cha yra mano kaimynai. Jie gyvena kartu. Pederastai ir pedofilai kaip retą. Tai yra vyras ir žmona. Šeima kaip dabar mėgstama sakyti. Tik nežinau kuris vyras, o kuris žmona. Tikriausiai, tai du viename. Už prostitutės magnolijos ir komunistinės kolaborantės liaupses jiems duoda atčiulpti pediko iš URM-kiauliasnukio šliosą ir išlaižyti prostitutės magnolijos išangę. Jų tėvai ir seneliai buvo idėjiniai komunistai. Verkė ir alpo visa šeima kai Stalinas mirė. Dabar persivertė į kitas įdėjęs, kad tik kuo arčiau lovio.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Pražūtingas Kremliaus propagandos neigiamas poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių