D. Grybauskaitė: žmonija privalo išmokti Pirmojo pasaulinio karo pamokas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Butinai reikia išmokti, tik kad per vėlu jau mokintis..... Pamoka nr 1. Lietuvai. Niekada nesijungti absoliučiai į jokias sajungas. I istorija užtenka pažiurėti jog visos jos tik žlugdė Lietuvą, kaip ir šita paskutinė, todėl reikia išmokti ir bėgti kuo greičiau iš jos...

Anonimas

Anonimas portretas
Ka cia reikia ismokt nesuprantu.Kas mate kara pries 100m.snaudzia kapuose.Gyvu like keletas.Kol savo akim nepamatei neisivaizduosi.O kara sukelia pati valdzia noredama uzgrobt sali kuri yra turtinga naudinga.Paprastas zmogus yra tam reikalui bejegis.

kiek moka

kiek moka portretas
uz lietsargio laikyma ?

kad per 3 pasaulini kara

kad per 3 pasaulini kara portretas
nebekartoti tu klaidu .belaisviu neimti .

Kęstas

Kęstas portretas
"Savo pagrinduose reikalavimai lyderiui daugelio metų bėgyje nepasikeitė. Vis dar lyderiui reikia žmones sutelkti į vieningą organizaciją, siekiant bendrų tikslų, kad būtų pasiektas pakankamai didelis poveikis. Geriausi lyderiai, turintys didžiausią poveikį, beveik visada naudoja šias šešias klasikines, pagrindines praktikas: suvienijanti žmones prie įdomios, toli siekiančios, vizijos; parengianti strategiją vizijai pasiekti, pasirenkant tai, ką reikia daryti ir ko nereikia daryti; pritraukianti ir plėtojanti geriausius talentus strategijai įgyvendinti; strategijos kontekste sutelkianti visą dėmesį, siekiant rezultatų; kurianti nuolatines naujoves, kurios padės iš naujo išrasti viziją ir strategiją; ir "vadovaujanti savimi": žinanti ir auginanti save, kad galėtumėte efektyviausiai vadovauti kitiems ir įgyvendinti tokias praktikas."

Kęstas

Kęstas portretas
Visi Lietuvos lyderiai ištisus Nepriklausomybės dešimtmečius turi vieną viziją - nukariauti arba visiškai sunaikinti Rusiją [1]. Katastrofiškai didelė emigracija iš Lietuvos rodo, kad suvienyti žmones, naudojant tokią viziją nepavyksta. Arba tokia vizija yra bloga, arba Lietuvos lyderiai yra blogi. Laikas pagalvoti apie tai prieš artėjančius rinkimus. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Taip, jau tikrai išmoko,

Taip, jau tikrai išmoko,  portretas
Kai panelė Dalytė nuvyko į Kiniją ir pardavė savo visą dorovę 3-jo pasaulinio karo flagmanui Xi J.

tai ka?

tai ka? portretas
D.polikarpovna iseina reikia ruostis 3 PK......

to klaipėdietė

to klaipėdietė portretas
Taip, taip!!.."O Grybauskaitė - deja, deja. Looking like "komsomolka".. Dalite G. Dabar kaip in YouTube-И вот этот поросеночек рос... И выросла такая большая... Что выросло? "Мистер Икс" 1958 :))

Klaipėdietei

Klaipėdietei portretas
Gal tamsta ir teisi. Tik reiktų sakyti ne "su šarmu", bet -- "žavi, žavinga". Išmokime kalbėti lietuviškai, nes tas "šarmas" labai jau rėžia ausį ir primena šarminį muilą:))) Neįsižeiskite už pastabą. Geros nuotaikos!

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Cheminis ginklas, užplanuota cheminė ataka buvo įvykdyta prieš Deimantę Kedytę 2012-05-12 dieną. Tam vaikų teisių specialistė būvo užsidėjusi gumines iki alkūnių pirštines, tam buvo krepšys su kaldryte ir todėl mergaitė per kokias 3-4 sekundes nusiramino taip, kad pradėjo kalbėti haliucinacijomis: kodėl mamyte pas mane aštuonios rankytės.... Kada valdžios nusikaltėliai bus nubausti? Tuo metu valdžioje buvo Dalia Grybauskaitė, Andrius Kubilius, Irena Degutienė ir Saulius Skvernelis.

Totormongoloidas

Totormongoloidas portretas
kaminysteje , kas antras mongolisku veidu, tik laukia kada gales ismeigti Europai peili i sona!

Taigi...

Taigi... portretas
Šunuolė mūsų Prezidentė.Ir graži,ir protinga,ir gerbiama ne tik Lietuvoje.Net juokas ima,kai gandragalviai ją vadina komuniste ar panašiais įžeidimais,kai tuo tarpu jų vadukas vos ne bučiuojasi su putinistais,kurie jam padeda susikrauti milijonus.O baudžiauninkai gandriukai apie savo mažiuką vaduką tyli kaip apsikakoję.

...

... portretas
Kaip lengva postrigaut kas ten prieš 100 metų buvo, įdomiau kas dabar vyksta - ar siųs mūsų URM Prancūzijai notą dėl MeToo, nes - apipozorinta mūsų Dalytė prieš visą pasaulį.

Anonimas

Anonimas portretas
KGBistu is vis reikejo neprileisti prie valdzios jie dabar visa reikala gadina daro Lietuvai kad tik blogiau butu ,geda klausitis jos paisialiojimu.

Tai gal

Tai gal portretas
Tai gal tegu išmoksta neišduot tėvynės ir netarnaut rusui apmokyta kgb spec mokykloje

Anonimas

Anonimas portretas
Kas cia per nusisnekejimas.Kas kara sukelia ar ne valdzia.Zmogui laikyt ginklo negalima.Reikia turet leidima.Amerika pastoviai gasdina S.Koreja nepasiduoda.Rusija praktikuojasi.O Lietuva moka milijardus Amerikos valstybei.Patys negaminkit nelenktyniaukit.Mes nemazi vaikai kad mus durnintumet.

CINIŠKAI SKAMBA JOS PAREIŠKIMAS

CINIŠKAI SKAMBA JOS PAREIŠKIMAS portretas
"Reikia išmokti pirmo Pasaulinio karo pamokas" Ar ne CINIKĖ? Pati, kaip ištikimas šunelis, padeda JAV banditams sukelti trečią Pasaulinį karą Europoje. Ukrainoje karo laužas jau paruoštas...

Anonimas

Anonimas portretas
Ir ten KGBistu reikia .Vaje kokia nusliurus nedarik Lietuvai geda .

ultranacionalizma ,radikalizma,sovinizma, banditizma

ultranacionalizma  ,radikalizma,sovinizma, banditizma   portretas
pagimde dabar susikurusios geoglobolistines ,neolyberastines ,demokratinis euro sojuzo elitas , pagal jankiu uzsakyma ... ir kad tautos isgyventu ,nebutu sunaikintos valstybes , ju kultura ,kalba savitumas ,ju pasiekimai , vaikai, seimos --atgimsta nacionalizmas ,radikalizmas na ir tas sovinizmas.....

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
iškart matosi, kad p.Macron prancūzė. Elegantiška ir su šarmu. O Grybauskaitė - deja, deja. Looking like "komsomolka"

Galerijos

Daugiau straipsnių